Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
h4en sacc 700-300 között oldalazgat ...ha töri a hetes támasz zónát jöhet(ne) nagyobb leves(kell hozzá hambi lereccs) dax támaszok : 490 , 400 ,300, 200 , 080, 030, 22980 , 920...ami zavaró a szituban az extrém mennyiségű short ( fékezheti az esést emelkedésben sc) az intézményiek részéről 🧐így szép 2-400 pöttyös tüskék jöhetnek össze....ez most nem klasszik trendelő piac (jelenleg) h4en
úgy látom nekem ez jön be. Berakok eladásokat és vételeket és szépen bekötögetnek. Volt áthozott longom lejjebb ment vettem még és amikor feljebb ment eladtam.. a második színtet nem érte el az megmaradt.
DAX pénteki gyertyája egy inverted hammer. Még a Brent emelkedés ellenére sem. Én az olajat shortoltam, valahogy éreztem: annyit nyertem csak azzal, mintha 350 DAX Pontot fogtam volna. Pedig nem isa legtetején kaptam el, hanem túlment a pozin 1-1.5 egységgel, vagyis 500db pontnyi lett volna. csdobos trükkjét használtam: stop nincs. Mert bízok az irányban.
https://www.investing.com/commodities/brent-oil-streaming-chart 102.55 támaszról pattant, de ha TA szemmel nézem, rendkívül túlvett. Még akkor is, ha mindent tmogatja az iráni helyzet. A 120-81-et sem támogatta semmi. Mégis lejött 81-re. ugyanúgy TA, és shortosok és longosok harca, mint bármely más cégnél, funda. Ha itt most csak egy kicsi jó hír jönne, akármi, az olaj 10%-ot zuhan
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?