Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem nevezném hibának. Nincs olyan, aki mindig csak pluszt realizál. Tegnap én is megtartottam, ma +50 pöttyöt zártam rajta, +200 pöttyöt még hozzá a nap folyamán.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20260217/ilyet-is-ritkan-latni-leminositette-az-amerikai-tech-reszvenyeket-a-ubs-818436 egyre nehezebb megválaszolni azt a
kérdést, hogyan térülnek majd meg a mesterséges intelligenciára
fordított hatalmas beruházások. Az AI-fejlesztések mára a
GDP 2 százalékát teszik ki. Bár a globális tudásalapú iparágak 30 ezer
milliárd dolláros bérköltsége óriási potenciális piacot jelent, az ebből származó nyereség megbecsülése korántsem egyértelmű.
1h: 3db emelkedő alj tető "setup". de pont a 3db sávtetőjén van. 24550-24500 között pattog, relatíve. a Túlhúzás miat leborulhatna 24500 alá, ez lenne a jó setup nem a 24500. az igazi forduló egy leborulás jön, ami visszazár 1h-n 24500-re, na ilyet még nem csinált. tehát GO 24350-450 ,és úgy 500-550-600. "LENDÜLET", enélkül short-short-short.
Nem. Ha nem longgal indít, nem longos a hétkezdet. Hétfő piros. Kedd: pirosabb. Szerda "ATH" vagyis low, mélypont, de nap végén korrigál, csütörtök péntek long korrekció. pont a fordítottja.
525 ről van NQ longom 500 as stoppal,nem igazán hittem benne mert 1 percesen sakkoztam ki de aztán elment szépen 10-15 percesen ,755 környéke lenne a céláram ha addig kitart
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?