Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
24360 volt a napi max kereskedési időben 24420-at csak éjszaka csinálta meg. Dow Jones atom kupola 1h-n... 48820 körüli maxxal. Bonti meg 47000-es longjáért aggódott....1800 +....... eszméletlen.......
én is látom, 1h közép és mozgók felett van, kicsit felfele kanyarodik az órás. mondjuk egy közép érintést megcsinálhatna. Hidd el ők is tele vannak shorttal, és ha zárnák őket, felmehetnének 25820 fölé.
Nem igazán ment sehova NQ,viszont így,hogy sávozott és nem ment fel , csinált magának támaszokat így már nem kell lejönnie dupla csúcsból,de persze simán be is ejthetik még. Halvány ötletem sincs mi lesz ma :))DAX kétségtelenűl elért a fő ellenálláshoz.Lehet,hogy nem lesznek nagy mozgások egy semmilyen nap lesz olyan ünnepi, meg persze tévedhetek is.DAX azért érdekes lehet ma,NQ és USA talán a kereskedési idejében,délután.
https://www.investing.com/indices/us-spx-500 van egy izmos inverz fej váll S&P-nél, de ahhoz a 6920 körüli értéket át kell lőni. tolt 5db izmos zöldet, azóta oldalazik felfele, zászlót akarna, vagy berosál. Itt kb. ugyanúgy alulról kellett volna longolni, nem 6900-ról. Én kimaradnék ebből.
még USA longot is belelátni, DAX és Dow jones zöld volt, csak nasi volt piros, de végül kizöldült... Meta-nak volt rése, betöltötte, zölddel. Google: rés felett oldalazgat, szerintem bele fog zuhanni, dehát mondtuk ezt 25370-es Nasdaqnál is, aztán tolt egy 25830-at........ laza +500-at....... Szerintem ezt az évet kihúzzák, "szép záró legyen". Utána... majd...esetleg.
60 perces short gyertyák mentén is valószínűleg lelehetne vezetni,valószinüleg ezt kombinálom a 2 percesen látható trenddel.Kár,hogy belassult,így 470 is foghatja.Remélem nem forgatják vissza visszatesztelni a tegnapi csúcsot,míg nem megy le legalább 470 köré
japok átvitték az ellenállást míg 30-60 perces stochastic csúcson van,szerencsére NQ nem igazán foglalkozik vele,de nem is folytatja az esést egyenlőre,a szinttörés miatt viszont esnie kellene
Ránéztem a japokra cfd ott pont az ellenállás szintnél azért nem akar esni NQ,elvileg lekellene jönniük japoknak.Ha jól rémlik ott volt egy nyitó rés még tegnapról így nam bajj ha ott nyitnak és utána kezdenek el esni
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?