Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
DAX pattot várnék 22930-ról. Nasdaq eddig fog esni, trükköznek:D. Elméletben!:D Nasdaq át akarja forgatni az m5 boliközepet emelkedővé, az m15/1H már emelkedik Nasdaq pici támasza: 19800.
1H felfele görbül. M15 felfele halad. Előző Hetes Open 19830. ezzel IS küzd. Hetesen emelkedő aljak, emelkedő tetők vannak már. Én most kockázatnék, állítanék be egy vételt: Elsőre KOPP, másodjára HOPP: NASDAQ VÉTEL 19850 STOP 19820 egyből rá. Amint eléri a 19900-at: STOP 19860. 30 USD -t kockáztatnék.
ugyanaz 100x ...persze nem segít azon aki nem érti....:) feketemelos ma, 09:10Előzmény: #280861 Shorttime#280869 a miért pár napon vagy napon belül lényegtelen …soha nem tudjuk , hogy mi lesz az adott hír , adat , mit makog valamelyik menő jenő (pl. trampli, musk , powell) és ami a legfontosabb nem tudhatjuk , hogy tréderek milliói és a nagyok összességében , hogy reagálnak rá ….csak az ár mozgást érdemes ilyen esetben figyelni…és , hogy még szebb legyen az adott reakció egy óra mulva (akár) változhat és rá egy napra ismét vissza fordulhat https://kephost.net/p/MTgzNDIzOA.jpg
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart én a 19930-et tartom "igazán" meghatározónak. (dupla tető) ha ezt IS átküldik, akkor esélyes a további long. Szép...eddig.. 19550 >19830. Minek estek, ha most meg veszik? :D
DAX +0,5%-ot hozott USA nyitás óta NASDAQ +1,2%-ot Látom a 19850 GAP-et. (m5-ön nézve) Ki várta ezt a bődületes USA rakétát? Te vártad? őszintén? Ha úgy nézzük, 19500 felett nyitott, ami a tegnapi NAPI MIN. 19580 volt a meghatározó, alatta kezdett, mégis emelkedett, nem adták be. NASDAQ már +1,5% emelkedés után-alatt DAX kb. +0,5%.
Látom nyitásban pattant azóta NQ,ot most 19746 nál az ellenállás ami foghatná,ha fölé megy akkor viszont el is tud valószínűleg még ma menni long irányba, ha az alatt marad,akkor marad a pénteki long lehetőség.
Egyébként DAX és NQ is long még óráson, a jelenlegi esés az órás emelkedő szakaszok visszatesztjei.Szerintem a napi alj kb meglehetett DAX-nál NQ még kicsit eshetne de nem muszály, a jelenlegi szintekről ha ma nem lenne visszapattanás, de stabilizálás igen ,akkor holnap lehetne egy longos nap.
Te megjátszottad a DAX 22460 Longot, csak túl korán dobtad. Én meg lemaradtam róla, még megy..még megy... 22930 körül meg már shortolni akartam. Hiba... Ha most záródott volna 22950-nél a DAX om (23150>22950) gondolkodnék, hogy mit csináljak. 1H-n még mindig teljesül a csökkenő tetők. 22999 22992 22930 körül szöszöl. Inkább a long a "reális". Egy fej váll gyanús alakzat van. 22930 - 22810 - 22930, ha átmegy 23000-on, megcsinálhatja. "játszunk el a gondolattal": LONG 22930, STOP 22910, feláldozok 20 pötyit a 200 nyerőből.
NASDAQ-ot rajzoltam csdobosnak: Futi 1D: https://kephost.net/p/MTgzMzY1Nw.png A zöld sávban megy az adok-kapok. Le az aljig, fel a tetőig. 1x az egyik elfárad, és vagy kilő vagy brutálisan beszakad. (NASDAQ hónapos MACD - eladás, legnagyobb TF-en) Én emiatt írtam, hogy szerintem szakadás jön, de lehet tévedek:D. 11:45-kor DAX SENTIMENT +60!! gyerekek +60. Bődületes, ha átfordítják..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?