EZEK VAGYTOK!Zavar,hogy rájöttem gondolom ex!:)
na meg az ilyen álszent "segítségetekért"
"Bocs, szóltam előre, hogy tömés lesz.
Már ez is baj?
Beboritottam az árfolamot 295-re.
Kell még?
zsada
"
"
Na egy kicsit várni kell, mert kéne pár ezer összesereglet szerencsevadász!
zsada
"
"Pontosan igy van. Manipulálva van az egész.
Felültetik a kisbefektetőket, hogy most neki milyen jó lesz, utána meg lehúzzák.
Bizonyisd be! Soha nem fogod!
Ez a legális lopás.
zsada
"
Tegnap előtti gyöngyszemek!
ÍGY LÉP FEL A BÉTES MUTYIK ELLEN??????EZEK VAGYTOK TI KÁR SZÉPÍTENI EZÉRT TÁMADSZ MERT LE MERTEM ÍRNI!!!!!:)
De az sem,hogy nem!:))))))))))))))))
Mint egy gyerek,hogy tiéd legyen az utso szó ex ez de gáz!
Lett pénz megegyztek a cég megy tovább még ha ez nekd és megbízoidnak fáj is!:)
"A 2012/A kötvények tekintetében a Társaság továbbra is arra törekszik, hogy az
alaptájékoztató rendelkezéseivel összhangban, a határidőben történő nemfizetés
esetén rendelkezésére álló türelmi időszakon belül megállapodjon a 2012/A
kötvényesekkel a követelésük rendezésével kapcsolatban." link
Beteges amit művelsz hagylak dolgozni nekem legalább nem kötelező a gép előtt ülni, itt már a topik látogatói is tudják mit művesz!Szép estét ex és sajnállak,hogy ez az életed!
"De amúgy nem fog csődbe menni a cég, csak a rv.-eseknek türelmesen kell várnia a duplázást, triplázást... tízszerezés.
Itt már NINCS értelme se eldobni, se könnyelműen 100-200 Ft után realizálni. Ezt OTP kapcsán megtanultam, még1* ua. hibát nem követem el, csak esetleg másokat... :)
gorogyeckij
"
nem értelek új híreid nincsenek?.amik az elmúlt időszakokban voltak negatív hírek azok mind megoldodót ...főleg a nagy része..emlékszem hónapokon keresztül csődöt jelentettél...a kötvény lejártakor.... kérdezem hol van?..ja érdeklődés hiányában elmarad?:))))))))
higins79
"
a válasz nem,nem helyerttesithetőek.
viszont,az elmúlt napokban,hetekben,semmi más nem volt a cél ennek a társaságnak a szeme elött,hogy a csődöt megússza,és ez megtörtént szerintem.
hogy hosszabtávon,mi lesz ennek az eredménye,ezt senki nem tudja.
viszont jelen pillanatban én részványárfolyam emelkedést látok,igaz nem akkorát,mint itt egyesek,de lesz.
d_mode
"miért látsz bele olyat, ami nincs ott? példaként írtam. ha egy cég tulajdonosai.... nem az e-star.
stock33
"megjött a lé
"De amúgy nem fog csődbe menni a cég, csak a rv.-eseknek türelmesen kell várnia a duplázást, triplázást... tízszerezés.
Itt már NINCS értelme se eldobni, se könnyelműen 100-200 Ft után realizálni. Ezt OTP kapcsán megtanultam, még1* ua. hibát nem követem el, csak esetleg másokat... :)
gorogyeckij
"
nem értelek új híreid nincsenek?.amik az elmúlt időszakokban voltak negatív hírek azok mind megoldodót ...főleg a nagy része..emlékszem hónapokon keresztül csődöt jelentettél...a kötvény lejártakor.... kérdezem hol van?..ja érdeklődés hiányában elmarad?:))))))))
higins79
"
a válasz nem,nem helyerttesithetőek.
viszont,az elmúlt napokban,hetekben,semmi más nem volt a cél ennek a társaságnak a szeme elött,hogy a csődöt megússza,és ez megtörtént szerintem.
hogy hosszabtávon,mi lesz ennek az eredménye,ezt senki nem tudja.
viszont jelen pillanatban én részványárfolyam emelkedést látok,igaz nem akkorát,mint itt egyesek,de lesz.
d_mode
"miért látsz bele olyat, ami nincs ott? példaként írtam. ha egy cég tulajdonosai.... nem az e-star.
stock33
"megjött a lé
Mit nem fogadtak el?Mit nem fizetnek?Szerinted már rég csőd,armageddonnak kellene lennie!Vicces vagy!:)Ne ferdíts!Látod ez a baj full ferdítesz a magad és megbízóid érdekei szerint!
Erre egyre többen rá is jöttek már itt topikba is!
Szerencsére!:)
a hírek vagy kamuk pl hitelező, aukció jön stb
ami már akkor is látszott
vagy ketyeg benne a bomba mint ebben is
a szállítók, és a sokadszor felajánlott 35%, amit nem fogadtak el eddig sem
nomeg az hogy a felsorolt lejárt tartozások mellé ugyebár kevesebb mint 5m EUR-os EBITDA várható....
watson, 24-én lejárt ugyebár 109% járt
(a) Nemfizetés
Ha a bármely Kötvényre vonatkozóan esedékes tőke-vagy kamatfizetéssel a Kibocsátó 5 banki munkanapot meghaladó késedelembe esik, és azt a Kötvénytulajdonos írásbeli felszólításának kézhezvételét követő 15 banki munkanapon belül nem orvosolja,..."
szerinted a 35% az tőke és kamatfizetésnek minősül????
E-STAR