Ó, imádom a jazz tózenét de a régi house ,trance is ok. Kinél mi szól? Nálam Audio cambrudge cxa 61 +braun óriás hangfal hazai tuninggal. Forrás sony és boss rpi, erősítőm Chord mojo és Chord hugo kábeleim olyan 4-5 cm átmérőjú japán shoku dugasszal..... Piszok jó kis hifi. Gyerünk hallgassunk sok jó zenét is!
Akkor szerencsésebb helyzetben vagyok, mert nekem a zene okoz örömet, nincs jelentősége hogy sokol vagy hifi. Talán nem is hallom a hangokat, inkább érzem, a fejemben, majd az egész testemmel. Bennem jön létre a muzsika. Még a hangszereknek sincs túl sok jelentősége, ha jó a zene. Persze nem vagyunk egyformák, máskép éljük meg a dolgokat. https://youtu.be/_nLmM9kcBKs
A rock nekem kissé már megterhelő. Érdekes módon a kamarazene , komolyzene, és a seed Disco zenéi lettek nálam a befutók. Furcsa egy összeállítás de ez lett. Ami viszont fontos lett az a hangrendszer! Van olyan zene ami élvezhetetlen ha nincs meg hozzá a kellő eszköz! Sokol rádión hallgani a népzenét teljesen más min egy Jó hifi rendszeren!
Kinél mi szól? Nálam a lánc IPAD vagy Sony UHP H1 --> Chord Hugo DAC--> Electrocompaniet erősítő ----> Braun LS 100 Alisca Orange tuninggal. Fejhallgató : IPAD vagy laptop ---> Chord Mojo ----> Sennheiser Hd 660 Komolyzenére, külön szerelésem van ami: Alisca Orange tuning Aura 100 erősítő ---> B&W 602 tuningolt hangfalakkal. Bartók forrás SONY s 505 ES széria. 10 m antennával!!! . És még van egy halom hifi eszközöm...... :)
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))