Ú, ez most nem biztos, hogy jól esett topik!! Most hajtok be másoktól tartozásokat...... nem igazán vagyok így szalonképes. Tőzsde mellett, megveszem mások tartozását is........ Sajnálom!
Ó..... én ismerem a legtöbb magyar, de külföldi forrást is. Képzeld már az E bay-on se tudok beszerezni CA négycsatornás végfokot már. Húúú de pedig milyen jó lenne ..... Azur W651-ért sokat megadnék! De ha W851 sorozat az is érdekel!
Oh, Chord Hugo beindult! Péntek van nem kereskedem tovább , és meghajtja a Sennheiser 650 -es fejesem a kis fura erősítőm. Szuper hang. De egy a baj, hogy fejhallgató. De kegyetlen pontos az zenei ábrázolás! . Viccc hogy néz ki és mekkora , milyen a kezelésii gombja egy Chord Hugonak! Ezen mindig nevetek! Óriási a hangminősége!
Komoly mára régiség és döbbenetes hangú hangsugárzókat kell meghajtanom. Ínyenceknek: Braun Ls 100!!! -tuninglt állapotban! De van B&W hangfalam is, amik mai darabok de nem szólnak olyan szépen mint a régi Braun.
Feladat: van kettő pár hangfalam eltérő impedenciával. Szeretném meghajtani a négy hangfalat sztereoban egy erősítőről. A jelenlegi CA CX80 csak előerősítőként működne.
Törölt felhasználó2025. 02. 14. 14:41
Zene-bona .... Én viszont keresek egy 4 hangfalat meghajtó AudioCambridge végerősítőt megvételre! Ha valaki tud egy példányt szívesem fogadom!
Törölt felhasználó2025. 02. 14. 14:06
Péntek. Befejeztem a kereskedést. Újra jöhet a másik hobbim a zene.
nekem nagyon tetszik. észak-koriban nincs csak 1 kövér ember. szerintem nagyon egészségesen élnek, és gyönyörű a bőrük! jó lenne tudni mi a szépségápolási trükkjük.
Képzeljétek el olyan hallásom és fülem van ha a kezemmel megvakarom a fülem szálka beleáll! :) De volt idő amikor ebbe öltem sok-sok pénzt. Na ez kidobott tőke lett, de viszont van a bot fülemnek egy profi hangrendszere. hihi.....
Ma a Jazz és lehet Komoly zenét szeretem! De korábban a disco zene volt a minden. De rájöttem jazz és komoly zene itthoni hallgatásához nagyon komoly technika kell. Így beszereztem. :)
Nagyon sok anyagi és egyéb ráfordítást költöttem arra, hogy jó zenehaéégatási eszközöm legyen. Ritka és egyedi HIFI eszközöket birtoklom. Hihetetlen élményt szerezve ezzel magamnak! Ez nem Zene és Audió fórum de én imádom a témát!
Ó, imádom a jazz tózenét de a régi house ,trance is ok. Kinél mi szól? Nálam Audio cambrudge cxa 61 +braun óriás hangfal hazai tuninggal. Forrás sony és boss rpi, erősítőm Chord mojo és Chord hugo kábeleim olyan 4-5 cm átmérőjú japán shoku dugasszal..... Piszok jó kis hifi. Gyerünk hallgassunk sok jó zenét is!
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))