A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ez mind szép és jó, de technikailag MA50 lassan keresztezi at MA200-at és az esés lefelé gyorsulhat. Egy erősebb korrekció 3000-3200 közé is beverheti.
érveljünk a vélemények mellett és akkor minden oké. Nálam az nem állja meg a helyét, hogy mi van ha az mnb nem hagyja jóvá az adásvételt... lol. Az adásvétel már kvázi megköttetett, kellett a pénz a reptérre, ezért adta/adja el az állam a magyar posta biztosítót. Ill. a kormány eddigi munkájából szintén látni lehet, hogy bármi nemű stratégiai céget nem ad el külföldi vállalkozásoknak, meg szeretné tartani itthoni kezekben, még ha neres kötődésű is a vevő. re: pont hogy én mondtam, bőven van tér lefele. :D menjen is, kell a likividitás! Kellenek a friss rv tulajok, enélkül semmi értelme a pumpálásnak.
Gondoltam elmondom a véleményem. A fórum neve nem: Waberers long, csak a jó hírek. De nem is zavarom tovább a munkátokat! Sok nyerőt és kitartást nektek ebben a nehéz időszakban, remélem, majd újra arra jutok, hogy vegyek Waberers részvényt!
Próbáltam optimistább képet festeni…De látom egyre többen ingtunk meg. Nagyon úgy fest, hogy nem csak nekem kezd más szcenárió kirajzolódni… Mostanában ritkábban voltam itt jelen, de még a karácsony örömmámorban telt itt és az osztalék fizetés is. Néha sajnos eljön azaz idő, amikor a negatív dolgok is előkerülnek. 2023 márciusi kötéseim adtam el, kicsit hozzám nőtt bevallom. Voltak olyan napok, amikor csak én vettem XD Annyira nem hitt benne senki a napi 0 meg 130 ezres forgalmakkal. Szóval végig követtem a papírt… akkor nem voltak kételyeim, most lettek.
Ne foglalkozzál vele, elég arra gondolni, hogy a nagyok 2800 nál szálltak be, most még azt hiszi, hogy a világ legjobb döntését hozta, azzal , hogy 2920-ért eladta.
"A Waberer’s Csoport sikeresen lezárta a Debrecen frekventált ipari övezetében található, 57 ezer négyzetméter területű építési telek megvásárlását, melyen 2025 második félévére készülhet el a Csoport Szerződéses Logisztikai Szegmensét támogató, 20 ezer négyzetmétert meghaladó méretű logisztikai központ. A telek megvásárlását, illetve a raktár felépítését a Waberer’s az önerő mellett hitelfelvételből, illetve a Külgazdasági és Külügyminisztérium által nyújtandó támogatásból tervezi finanszírozni. A beruházás támogatására a Waberer’s Csoport jogi kötőerővel nem rendelkező ajánlattal rendelkezik, mely a Kormány jóváhagyó döntése és a szerződéses feltételek teljesítése esetén lesz lehívható."
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link