"... NAGYON HALKAN, DE VÉGRE KI KELL MONDANI: AMIT LÁTUNK, NEM EGY UKRÁN–OROSZ, HANEM EGY AMERIKAI–OROSZ HÁBORÚ. " (Vona Gábor, Index-publicista, 2022. március 4.)
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.
Katonai szakértők is ezt nyilatkozták. Ha az oroszok akarnák akkor a tüzérséggel szarrá lőhetnék a városokat és több tízezer lenne a halottak száma. A felvételeken nem ez látszik. Nem lőnek eszetlenül.
egyszerü a vilagkeped csunya rossz gonosz Putyin es ruszkik - szegeny artatlan nyugat es ukranok hat ez ennél sokkal bonyolultabb a civileket pedig egy hatalom se habozott bealdozni a törtenelem soran ha epp ugy adodott summarum legyen béke es mielöbb fejezödjön be az öldökles nem gyöztes kell hanem mindket fel erdekeit figyelembe venni kompromisszum mihamarabb
Én mindig azon lepődöm meg, hogy csak ennyi a civil áldozat. Városokat támadnak, tele civilekkel. Gondolom emlékszel, milyen pusztítást végzett 2 repülő szeptember 11-én. Nálunk egyetlen lakótömbben több mint 400 ember lakik, és ez csak egy 10 ezres kisváros. 3-4 jól irányzott lövés és földszintessé tudnák tenni a 8 emeletes épületet. Szerintem is élő pajzsként használják a civileket, aztán röhögnek az oroszokon. Nem vagyok oroszpárti, de én sem tűrném sokáig, hogy a hálószobából lövik ki a tankjaimat. Valamikor azt mondták, hogy azért nem érkeznek csóńakkal migránsok Amerikába, mert a partiőrség levadássza őket 200 kilométerre a partoktól.
Pontosan így látom én is. Trampli nyíltan az EU ellen volt, Biden meg fű alatt háborút(robbant ki szándékosan) támogat. Mi(EU) jól lábon lőttük magunkat és jó ha ennyivel megússzuk. Mert ha az usán múlik, simán harmadik világháború lesz belőle. . Küldik "nagyvonalúan" a fegyvereket ide. Pedig inkább be kéne vetni a jó öreg Merkelt mediátornak. Hátha elmagyarázná minden résztvevőnek h jelenleg csak magukkal baxnak ki. De mindannyian! . EU....fel akarják venni a tagok közé ukrajnát, moldovát meg gorgiát....nem tom, tényleg mindenki megbolondult? Mi a faxnak nekik a provokáció....?! Ezt nem értem. Ha Te igen, légyszi magyarázd már el nekem. Thx
USA-OROSZ háború
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.