"... NAGYON HALKAN, DE VÉGRE KI KELL MONDANI: AMIT LÁTUNK, NEM EGY UKRÁN–OROSZ, HANEM EGY AMERIKAI–OROSZ HÁBORÚ. " (Vona Gábor, Index-publicista, 2022. március 4.)
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.
Áhh csináld Öcsém Zelinszki, csináld..(Vagyis ne hagyd abba a háborút) De ez biztatás.. akarat,figyelmeztetés HIGGYÉL CSAK NYUGATNAK..ÁLDOZD FEL EGÉSZ ORSZÁGOD. Mi segítünk.
"Oroszország nagyhatalom és ugyanugy vannak jogos geopoloitikai erdekei "
Oroszország gazdasági szempontból nem nagyhatalom, de van atombombája, és rosszul esik neki, ha nem orosz bábkormányok vannak a 89 előtti befolyási területén.
Ja, 56-ban a nép kelt fel, 2014-ben a majdanon a zusa által felhergelt tennoristák. Amúgy 56-ban is az volt kommunisták dumája, hogy az „ellenforradalom” előkészítése és kirobbantása a nyugati imperialisták számlájára írható, mint ahogy az ukrán forradalmat is a nyugati imperialisták robbantották ki.
mi lesz,ha bekeményítenek ROSSZ RÁ GONDOLNI. megtehetnék!! Megteszik? jövő titka.. Ezek még csak lájtos kívitel. De bizony elmérgesedhet.. Ezt nem én mondom meg,pláne innen.
a te fejedben lehet Oroszország nagyhatalom és ugyanugy vannak jogos geopoloitikai erdekei mint az USA-nak legalabb idaig el kellene jutnod gondolatban evek ota hergelik és most ártatlanul neznek mintha közük se lenne az egeszhez nem vagyok oroszpárti sem söt... de ez az álnok ketszinüség és a kettös mérce felháborító ha megerted jó ha nem az se baj
Ha ez ilyen egyszerű lenne akkor az usa-t is el kellett volna itélni afganisztán és irak megtámadása miatt. Ott is jött a de és az amcsikat senki nem itélte el. Senki nem törődött az iraki lakosok szenvedésével. Most is csak azért ilyen érzékeny a világ (főleg a nyugati fele) mert ukrajna európai állam.
Én nem vagyok szakértő, de voltam katona. Ott tanították velünk, hogy mivel milyen pusztítást lehet elkövetni. Ha megnézed a dróntámadást, akkor láthatod, hogy egyetlen "lövedék" 20 teherkocsit likvidál. Ha az egy lakónegyedben landolna, ott több ezren halnának meg.
Igen, egyértelmű hogy putyin rendelte el a támadást , ő az agressor. De ne felejtsük már el hogy 8 éve hűlyítik az ukránokat az amerikaiak és eu. Nem véletlen hogy már 2015ben kijelentette ha jól emlékszem Kissinger hogy ez háborúhoz fog vezetni.
USA-OROSZ háború
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.