Én tavaly kiszórtam a 300 ért vett részvényeimet 770 körül... de most azon agyalok, hogy kieste már magát és vissza kéne venni.... Nem tudom, de jó üzlet az ingatlanhasznosítás...
december 20ig lezárul. Szerintem ezért nincs hír, ez a fő projekt most De minek eladni, amikor most veszi meg Mészáros Lőrincünk és jön a fejlesztés rajta?
Amúgy talán arra lehetne most spekulálni, hogy a Club Aliga üzlet tényleges zárásakor a hírre megrántják. Ha ezt más is így gondolja, akkor érdemes lehet most csipegetni belőle és hír érkezésekor eladni.
Ne gondold. Mondtam hullamot lovagolok. Magamnak osszeszedtem, amit gondolok a cegrol, amit talaltam. Ertelmetlenul alul arazottnak talalom jelenlegi arfolyamon. Minimum 560-600realis ertek erte most, de majd kiderul. Nem felbeszeles, gondolat egybe pakolasa magamnak, es masnak, hogy miert latok potencialt benne. Es pont azert nem hetkoznap, mert nem felbeszelem. Nyilvan orulok ha felmegy, de ez a penz raer. Egyik TBSZem resze, es tobb TBSZem van.. valamit mar kell vennem. Mostanaban 1-5milliot tettem egy egy papirba csak, ez az egy, amibe 10milla feletti osszeggel inditottam. Es elmondtam miert. Ha hulyeseg, igy jartam. Tobb mondanivalom nincs.
Opusban 300 milliárdos vagyon van/lesz, azért 500 ft. Amikor 6ft volt, akkor volt benne 3-4 milliárd. Konzum üres volt 15 ft (1.5ft) környékén. Most benne a hunguest hotels meg a fél balaton
"Továbbra is venni kell az Appeninnt a Concorde szerint
2018. október 1. 17:57
Az Appeninn vasárnap publikálta első féléves gyorsjelentését, amit a Concorde elemzője hétfői gyorskommentárjában értékelt. A Concorde elemzője továbbra is felhalmozásra ajánlja az Appeninn részvényeit, 743 forintos célár mellett, ami közel 31 százalékos felértékelődési potenciált jelent a papír hétfői záróárához képest. "
"Appeninn részvényeket szerzett a cég leányvállalata 2018.10.19 10:29Az Appeninn ma bejelentette, hogy a társaság leánycége, a Felhévíz-Appen Kft. 2016-ban, tőzsdén kívüli jogügyletből fakadó elszámolás zárásaként 407 857 darab Appeninn részvény tulajdonjogát szerezte meg"
Itt nem kamuk vannak, meg üres cégek 100szoros árfolyamra húzva. Itt egy jó cég van, alul árazva szerintem, ahhoz képest, hogy csőd közeli cégek százszoros emelkedéseken vannak túl, a nagy semmikre. Mást nem tudok mondani. Yo8!
"Az Appeninn Nyrt. a Bécsi Értéktőzsde (Wiener Börse AG) döntése alapján a CECE index
részévé vált. A részvények súlyát a CECE indexben 2018. szeptember 21-én végletesítették,
és az új kosárösszetétel 2018. szeptember 24-i adatai alapján a Társaság által kibocsátott
részvényeket 0,7%-os súllyal veszik figyelembe. "
"Csoport érdekeltségébe kerül a Balaton
partján lévő Club Aliga (Balatonvilágos, Aligai út 1, 8171) részét képező ingatlanok mintegy
47 hektár területű részének közvetett tulajdonjoga, illetve a Club Aliga fennmaradó, mintegy
10 hektárnyi területén fennálló vagyonkezelői jog is. A tranzakció zárásának véghatárideje
2018. december 20."
Sem a névérték, sem másik részvény mozgása nem releváns Appennin szempontjából. Mivel itt egy tiszta ingatlanhasznosító cégről van szó, nagyon jól árazható. A jelenlegi értéke a 2018 06.30-as NAV/share, ami 370 Ft, plusz az azóta elért értéknövekedés. Figyelem! Az árfolyam a belső értéktől jelentősen elszakadhat.
Konzum Névérték 2.5FT!! Árfolyam: 245körül Opus Névérték 25FT!! Árfolyam: 545körül Appeninn névérték 100FT!! Árfolyam 492en! Mészárosék 200FT körül jöttek Appeninnbe azóta csak 2.5szörös áron van! Opusba amikor jöttek 6FT körül kezdtek bevásárolni, és most majdnem 100szoros árfolyamon van Konzumba 15Ftnál jöttek, split utáni árral 1.5ön. Most 245ön több mint százötvenszeres az ár!! És itt valós ingatlanok vannak, valós értékek, valós bevételekkel a bérleti díjakkal, és ingatlan áremelkedéssel. Ezért nem hagyom ki..
(UP)PENINN