Nem ellenetek szólt! Hanem eszre kellene venni hogy mi van Várnám a mai napig a Rábában a bikát? Mondom h mínuszban kicsesztem es vissza lehet nezni h 1 ev alatt az est a set az ottone miket termelt azota! Változtatni merni es tudni kell ez a rv piac nem a 30 eves eper ültetvény!
igen. De semmi nem történik. Miért tartja magát? Itt történik egy- s más. Mégis csak lefele az irány. Nem hinném, hogy döglött cégben csücsülnénk. Nem sok minden történt ML óta.Még előttünk a pálya.
pontosan tudom, mi van az EST-ben. De hogy miért? (Amúgy én nem hiszek a médiában, mióta bejelentették a Nonprofit Alapítványt) Szerintem folyamatosan változik a háttérben, mi lesz ott. Talán a befektetői kör már adott azért.
De akkor ismét felmerül a kérdés, hogy minek vett bele? Egy évre? Egy évre vegyen állampapírt :D Btw érhető az elkeseredettség, hogy itt tartunk és nem erre számítottunk. Nyilván nem, én sem. De akkro ki kell ülni, mert RÉSZVÉNYT vettünk s nem egy pénzpiaci alapot :D
Az ESTMEDIA sztori pletyka alapon indult. Klasszikus meglovagolása az "ide is belevesz ML" sztorinak a benne ülők és a menedzsment érdeke miatt. Gyakorlatilag szépen rá lehetett húzni, hogy a ML propaganda médiabirodalmának is kell majd egy tőzsdei cég. Ennek adott egy kis táptalajt az is, hogy a Vajna belevett egy 5% fölötti részesedéssel a cégbe. És persze mennek a történések, hogy Vajna a TV2-t és a rádióit is adja át folyamatosan ML-nek. Kérdés, hogy ehhez valóban kell e külön tőzsdei cég nekik...
igen. elérték, hogy a kispénzűek adni kényszerüljenek. Mert reményt vesztettek, vagy kell a pénz. App-ot már csak akkor kell lenyomniuk, ha vami miatt vaki megindítaná...
Ezért is mondom, hogy nem rátok értettem. Viszont ezekben a nagyon pici forgalmú időkben (3M forgalom volt 4 óra alatt? 1M volt az első 3 órában...gyakorlatilag ma ki sem nyitott :D ) történő lecsorgás a hype vonatra felülteknek a hibája szvsz, azoknak akik a kis megtakarításaikat is beletették, mert "megjött ML" de hát mér kéne a pénz...így adogatják kis forgalom mellett is bukóban...
Birom ezeket az arogáns beszólásokat is , hogy egy darabig biztos nem veszek bele. Bezzeg a Set akkora életbiztosítás. Abban is szépen megperkeltek. 500 -ról prédikáltak 350-en belevettem . Egyből kaptam a kárörvendő kommenteket és máris speka kbás miatt 270 adhattam el. Ez volt az első komoly bukóm.
(UP)PENINN