azt nem értem h miért olyan fontos h mindenkit kirázzanak...? ez érthetetlen h ha kell ezerszer visszaborítják h a kicsinek nehogy jobb legyen, miközben nekik már így is jó, aljas egy dolog ez na...
Real: 480 Úgy tünik a befektetőknek nem tetszik a várható: 7,5m EUR bevétel 2018-ra, majd 12-14m EUR 2019-re a tavalyi 5m EUR után. Pocsék kilátások :) :)
A durva az, hogy rengeteg ingatlan van a területen amik nincsenek használva, szállodák,apartmanok,villák és olyan környezetben ami tényleg ritka.. Építőiparban vagyok így látom,hogy az ingatlanok szerkezete kiváló,csak felújítani kell.
Én sajnos nem jártam arra,de biztos nagyon klassz lehet.Amit leírtál az már csak hab a tortán. A Balatonon se közel,se távol nincs ekkora, ilyen adottságú fejlesztési terület. (11 milliárd a jelzálog teher rajta az előző cég sara) Gondolom akkora durranás lesz itt,ami simán elviseli ezt a mérhetetlennek tűnő terhet. Álítólag 2 km-es partszakaszt ölel fel ez a terület.Itt már egy új nyaralóvárost lehet felépíteni. ☺
Aligán van a nyaralóm. Meg tudom erősíteni amit mondasz évi 40-50 napot vagyok a klubba Tele ős fákkal, kikötő,Castro villa, és még rengeteg csoda no meg a természet.
És pl.ott van Aliga. Ilyen adottsággal rendelkező építési terület nincs a Balatonon.Egy ilyet nem lehet úgy árazni,mint a közvetlen szomszédságában levő telket,mert jóval többet ér. stb.
ha nincs a választás én eldobtam volna 3.-nap-ra rá az tuti, tehát én még a tőzsdei tapasztalatomra se tudtam hagyatkozni a választások után, mert elvakított, ki dobta volna a választás utáni héten és ki gondolta volna h 250 pontot fog esni, gondoltuk esetleg lemegy 700-ig....
(UP)PENINN