Egyébként nav/share-t nézni véleményem szerint még akkor sem helyes, ha kizárólag fundásan szeretnénk meghatározni egy -akár- ingatlanos céget, ahol úgy tűnik, hogy indokolt lenne. Minthogy az App pl. elment a kiskereskedelmi szektor felé, az ingatlanok jövedelemtermelő képessége kivételes, de a holding által nyújtott lehetőségei is sokkal jobbak, mint más, "mezei" ingatlanok hasznosításával foglalkozó társaságnak. Tehát én ez alapján biztos nem áraznék, nem véletlen, hogy a Concorde sem így számolt. Józan paraszti ésszel tehát, ha egy cég vesz egy irodát, és ki tudja adni 200e forintért, és tegyük fel más egy hasonló irodát csak 100e -ért tud, és mondjuk mindkettőnek hasonlóképpen hosszú távú szerződése van rá, akkor a cégek értékét a szerződés is meghatározza, nem csak az ingatlan értéke.
Utolsó kötésár
490
Utolsó kötés
1.000
Kötés ideje
13:37:48
Napi változás
3
Napi változás %
0,62
Forgalom m Ft
6,17 üdv a fedélzeten, kedves kolléga, aki úgy vett bele, hogy ne lehessen visszakötni. :) 5355db vevő 490-en
na, most belenéztem a könyvbe. Ne mondja senki, hogy nem manipulálják lefelé. tele van 1db-os lekötéssel. Fél, hogy elfogy a készlete és utána unatkozni fog? Azért adja darabonként? Utolsó kötésár
479,5
Utolsó kötés
1
Kötés ideje
13:26:10
Napi változás
-8
Napi változás %
-1,54
Forgalom m Ft
2,97
A 4ig et 370 -nél néztem amikor pirosban volt. De akkor a Konzumot követtem le 2250 ig olyan címszóval hogy most jön a split. Nem akartam konzit adni 4ig meg ismeretlen terep volt. Sajnos ez volt a legnagyobb hibám. Kiadhatnék egy füzetet kezdő tőzsdéseknek a hibákról. JA KONZIBÓL is kiráztak végül 270-nél -700 eFt.
A részvénypiac eredetileg a befektetésről szólna...és nem az ugra-bugrás kapkodásról, mások kicselezéséről. Mert ha nem vagy résen egyetlen nap, akkor lehet fél évre beragadtál egy fundával megalapozott papírnál. Ahol meg nincs semmi tartalom, ott más 3X oda-vissza ugrál azóta az árfolyam.
Természetesen akinek van vér a pucájában, akkor kell is meglovagolni köröket és érdemes lehet is más papírokba átnézni egy esetleges veszteséges pozi eladása árán is. Én csak arra akartam rávilágítani, hogy tudjunk kivárni is hogy ha nem a számításaink szerint alakultak a dolgok :)
Nem. A részvénypiac nem ez lenne. Ami most megy, az kereskedés. Mint a nagybani piacon. Hangosan kínálja mindenki a portékáját. Megveszed, és bízol benne, hogy drágábban mihamarabb eladod. Most ez zajlik. És ennek érdekében minden eszköz szinte megengedett. csodálkozom, hogy a piacfelügyelet ezt engedi...
(UP)PENINN