Balu , szertném kérdezni tőled, hogy az Appeninnt az Investing.com-ra milyen beírással lehet megtalálni? Mert így ezen a néven nem található. Köszönöm előre is a segítséged.
Figyeltem a papirt le, nem volt eladoi nyomas alatt, csorgott csak. Concorde celara 730-740korul ha jol emlekszem. Realis egyensulyi ar. Neztem Beten az eves ranget: 442-1152korul lattam. Fejbol mondom a szamokat, telon nem lepegetek ki keresgelni. Ha 442-1152 a range akkor a 735 koruli ar kozte van. Realis kozep ar. Alatta pesszimizmus csokkenti, folotte optimizmus noveli
Nagyon sok embert kiráztak, volt rá idejük. Ennek ellenére még biztosan jónéhányan be vannak ragadva, viszont szvsz már nem nagy pakkokkal, egy komolyabb vételi erő simán felszívja őket. Meg hát az sem biztos, hogy ha komolyan elindul, mindenki kiakar majd szállni..
Szerintem ez jobb papir, a story nagyobb ott, de ott rengetegen vannak es rengeteg reszveny van. Ettol persze az is jo, de itt a limites napokon tobb lehetoseg van fel szazalekban, mert nem lesz eladoi nyomas szerintem
Ok. Koszi Ciget meg lehet en is veszek majd, meg ezt is. Igazabol barmt vennek, ha nem veregetnek mar le. Remeljuk jon egy ujabb fel hullam a BETen es a kis papirokban is. A chartok most, hogy bux is elindult fel felfele allnak! Hajra mindenkinek!
remélem h azért arányaiban egyik sem marad le opustól nagyon, mert volt amikor konzi és volt amikor app látszott a legnagyobb befutónak, most pedig épp opi...de azért jó lenne ha végül mind a 3 beérne illetve opi, konzi egy lesz, akkor azt h app is arányosan jó lesz, minimum egy 1000-1500 valamikorra...azért most jobban örülnék ha fordított lenne a pakkméretem, nekem appom és opim van...kár h nem fordított méretben, de volt mikor meg app látszott a legjobbnak...mondjuk azért az nem jó h ez ilyen drasztikusan bír változni rövid idő alatt...
van 3k ,( 530ról ragadva mert korán vettem vissza) mert nem ez a fő csapás nálam. de minden lölöből tartok, 4iGből 6000db, cig csak mutatóban 2k. eredeti konzumpakk már ingatlanban van, az csak játszós, most épp 3k, opust meg még nem adtam el egy dbot sem .
(UP)PENINN