igen, totál szívás volt, mert tavaly ugráltak sokan, én is, akkor nem kellett volna, idénre, akik végigcsináltuk, mint te is, meg én is a tavalyt úgy döntöttünk h nem ugrálunk és kaptuk a szánkba tripla brokit...pont fordítva kellett volna, de még hibáztatni sem tudom magam....túl sok volt a váratlan, a tavalyi óvatosság idénre kellett volna, szerintem direkt leszívatták, akiket letudtak...
na ja, nem lehet eltalálni az alját ÉS a tetejét is mindig most a kétharmad összezavart mindenkit a lufizók tudtak venni az alján, a hívők szívták meg idén tavaly fordítva volt de ez az emelkedés aprópénz még mindig a tavalyihoz képest
Törölt felhasználó2018. 11. 19. 10:13
most kezd mindenben bejönni az elképzelésem, jól gondoltam h ciget adni kell, h opit venni és sztem app is jó lesz, csak hónapokat tévedtem 600 fölött kezdtem venni opit és akkor adtam ciget, ráértem volna múlt héten, appot irdatlan korán kezdtem venni és elfogyott a pénzem, mindig ez a fránya időtáv, mindig, ezt a legnehezebb belőni, pedig általában mindent jól érzek, választásokra nagyon adtam ez tévesztett meg...
vettem én is volna még, de 58 ft van a számlámon, mindenem ebben, meg opiban, nincs több pénz sajna, pedig 500 alatt vettem volna még akár több 10 ezret is még
(UP)PENINN