Duplázni akarják a cég nagyságát idén. Ezen az árfolyamon kell kb. 50 milliárd forintot begyüjteni az év végi kibocsátás ígéretével és azon nyomott áron vásárolni, majd az új kb . 40 millió részvényt kb. 730-740 Ft-on bevezetni. Csak így tudjàk a célt elérni. Most tőzsdén kívül ki venné többért a részvény ígéretét ekkora volumenben, ekkora várható haszonért? Én nem várok sem esést, sem emelkedést a pénzgyűjtés időszakában. Hogy ez meddig tart, nem tudni.
En pont ezt latom a hatterben megfelelő oknak a bennfentes kereskedéssel. Volt már jó pár részvény,ahol hasonló vart hírre megrántással és azonnali öntéssel vettek el a kicsik kedvét. Hasonlót látok itt is most.
Szerintem 600-nál megfogják. Az FHB-nél tapasztaltam, hogy - alig forgalom mellett eladták 10 Ft-tal alacsonyabb árfolyamon, majd 1 db. részvénnyel visszavitték az árfolyamot. Ugye az FHB (most már Takarék) szintén ML érdekeltség.
A mostani megrántás eléggé bennfentes szagú volt. Amikor kijött a hír (concorde pozitív elemzés), akkor úgy adták, mintha égetné őket a papír. Egy vizsgálatot ez is megérne, de hát ez a BÉT :-( . Én is írtam, hogy valami lesz (csak megérzés volt). (Én is eladtam a pakkomat akkor.)
Majd meglátjuk. Az 590-es talppal egy csökkenő háromszög is adja magát, ami (szerintem) le fog törni. A korábbi lokális mélypontok környékén és (valszeg) az addigra jelentkező túladottság miatt várok egy felpattanást 550 alatt. .
(UP)PENINN