mitől lenne up? Nincs vásárló erő 650től. A terveket tudjuk, és a beígért stratégiát jócskán halasztják. A modi árfolyam tartása nem mehet örökké... vagy de. Úgy hogy 600on megveszik és mindenféle kitörést azonnal leöntenek. Ez a befektetők kifacsarása. Többször eljátszották, a vak is látja
Persze, minden lehet, ugyanakkor a benne lévő potenciál talán megfordítja az irányt. És biztosan figyelnek is rá. Persze, ha olcsón akarnak venni ... Szóval ebben minden benne lehet. Szerintem 600-65 között oldalazgat pár hétig, aztán Upp - App lesz. :)
Ha tudnám, hogy az OPI lemegy rést tölteni, akkor én is beszórnám és a résnél visszavenném, de szerintem vannak akkora p*csök a brokik, hogy ezzel a játékkal éppen erre csalogatnak és a rés alja felett fogják felrántani és akkor papper nélkül maradok...
Ezt már nem a fundamentális és technikai elemzés mentén mozog, de reméljük, nem sokára valami olyan is történik, ami pillanatok alatt felrántja. Igaz, eddig már annyi minden történt, hogy annak a valaminek ütősnek kell lennie.
Amúgy az Opit már megint szépen shortolgatják, fent berak 10+k-s dugót, 10 Ft-tal lentebb beáll 25k-val 2 részletben és lassan szorítja le, miközben a fosósok adják neki. Konzinál hasonló móka megy 50Ft-os közzel...
(UP)PENINN