Tehát ha a Concorde öszzehasonlítja a szektortársakkal, akkor itt 400 forintos célár lesz eladási ajánlással...
Törölt felhasználó2018. 06. 22. 09:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
Concorde év eleji véleménye az App-ról: "ezt a részvényt augusztusban szerették meg, amikor a Konzum csoport bejelentette, hogy részesedést szerzett a vállalatban. A hír felébresztette a spekuláció határtalan lángját a befektetőkben, és azóta 250 százalékkal többet ér az ingatlan hasznosítással foglalkozó csoport. A legújabb felfedezett a három muskétás között, akár a legstabilabbnak is mondható, ha abból indulunk ki, hogy már jelentős készpénz termelő képessége van. Ám még ezzel együtt is szélsőséges árazásról számolhatunk be, főleg, ha nemzetközi szektortársaival vetjük össze."
Lehet ez az egész papír egy pszichó teszt. Itt csekkolják a befektetők türelmét, reakcióját. Tanulmányt írnak. Benne leszünk valaki könyvben. Címe: Befektetők tűrőképessége csordogáló árfolyam esetén. pl.
Ne is mondd! Én is ebből tartottam a legtöbbet a választás előtti-utáni mizéria miatt, mert azt hittem, hogy fundásan ez a legbiztosabb és a profil miatt a legválságállóbb (és akkor még SZIT-et vártam erre az évre)... Most már bánom, hogy a befektetői prezi után pár nappal a pakkomnak csak kevesebb, mint harmadát adtam 654-en, nem pedig az egészet.
Nagyon gusztustalan lenne, ha concorde nagysagrendileg a mostani ala tenne. Nem tudom eszre vettetek-e, egyenlore kevesbe csokkenunk mint az OPUS. Az ingatlan ar emelkedik! Elobb utobb ez is fog!
elnézve az általános tőzsdei közhangulatot és az elmúlt időben itt történteket, nagyon örülök, hogy kiszórtam 645-670 között, mert ennek a fostengernek jelenleg (!) büntetőtáborban a helye valahol 500-nál, mondom ezt úgy, hogy minden empátiám a benne ülőknek, ideértve személyes jó ismerősöket is és bízom benne, őszre összekapja magát
(UP)PENINN