Nézd én értem hogy nincs valami jó véleményed a feketékről, de tényleg ez a sílus ahogy itt beszélsz ha csak newgyed részt kimutatódott akkor meglepődsz hogy nem kedveltek? Dolgoznál itthon majd jönne egy Francia főnök kioktatna majd ha visszaszólsz hogy mondjuk sok a meló kevés pénzért akkor közölné hogy dédapád még rongyos földnélküli zsellér volt akkor képzelem te hogy reagálnál.
Nem igazán kockázatatott semmit. Már rég elköteleződött Trump mellett. Semmin se változtatott a dolog és csak vagy kurva jól jön ki belőle ( Trump győzelem esetén ) vagy amúgy is konfrontációja lenne a demokrata elnökkel. Igazából így még könnyebb lesz bármi kritikára ráfogni hogy csak azért van mert ő Trumpot támogatta.
Az lenne a jo ha egyik sem nyerne meg.Ha nyer Biden akkor az olaj zuhanni fog.Olcsobb lesz a tankolas idehaza is.Elektromos szappantartora meg csak a sznoboknak telik.
Innen szep nyerni.2 rossz kozul Amerika a nagyobb tragyat valasztja ugy tunik.Ha a drogos Apuci behuzza akkor gratulalok a sok agyhalottnak odaat.Tuladagolt feka bunozo miatt felgyujtottal fel Amerikat par honapja.Multikulti atka.Mikor a kinnti feketeknek emlitettem,hogy a dednagyi meg rabszolga volt akkor nem igazan voltam nepszeru.Csak 1 -szer fenyegettek meg emiatt.
Pennsylvania-ban az utóbbi egy órában - Biden 77e szavazatot kapott, - Trump 11e-et
77% a feldolgozottság, Jelenleg Trump vezet 550e szavazattal. Még bő 1,5M szavazatot számolnak.
Törölt felhasználó2020. 11. 04. 16:19
azért azt lássuk be kutyavilág jön ha biden gyöz amerikában pláne de itt
is,olyan nyomás lesz az országra ugyi mert orbán trampos,magyarul
karantén statárium és maszk a wc is stb.ha mégis tramp nyerne akkor meg
más miatt szivunk,ugyhogy le a gatyát és lehet pucsitani ,mindeggy ki
gyöz.
Trumpojáca már hiába fog kapálózni, erre azt mondják: veszíteni tudni kell, a diktátor féregségek általában nem tudnak, szerintem itt nálunk, ha netalán nem lenne egyértelmű a fidesz siker úgy elcsalják a választást mint a huzat vagy mint a fehérorosz barátaink :/
Arra céloztam hogy ilyen nagy mondásokat mindkét fél használt. "Össze omlik az ország", "eljön a világvége", "elhagyjuk az országot" ha a másik fél nyer. Mindig vannak ilyen nagy bemondások, de azért általába az emberek inkább alkalmazkodnak. Mert mondani könnyű megtenni már nem annyira.
ezt nem tudom kik mondták és, hogy hol vannak jelenleg, de a világ főtrollja úgy néz ki elhagyni kényszerül a hivatalát, egyre nagyobb lesz a nyomás és talán végre teljesen szétrohad a narancs :)
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.