A vertikálal SZERINTEM semmi baj sincs , a deltás tulaj aki igazgatósági tag is volt megtudta hogy a navigátoros tanácsadókat lecserélik az enefisekre akiknek a közkéz növelés a mániájuk (épduffer ben is ) erre bedobta a 21 millio darabját 10 ft ért amit szépen meg is vettek és most szerintem veszi vissza a közkéz növelés közben .
A FED nem vágott kamatot , ahogy várható volt , viszont holnap Amerikai munkanélküliségi adatok jönnek , ami már érdekes lehet..lBUX TL certiket tartom .. Ha már jönnek a pmáp pénzek ..
Nekem is megvannak, akko az jo lehet hamarosabn, a vertikált behigitom majd, most megvarom a mol oszti mennyi lesz...kozel 60m em van benne, jo profit van rajta. panny-ban semmi hir srv-rol....50 forint/db pluszban van...usaban vagyok nagyon minuszban,..most majd atrendezodnek a piacok kicsit...jonnek a jelentesek ..
Sajnálom, én is gondolkodtam DH n,meg vertikálon. Deltát vettem 15 ezret,majd 40 ezer minuszban dobtam! Vettem rajta nyomdát, ami szépen indul. Csak a swingnek is magas lett a költsége....de se baj mert 5% felett szépen hoz!
Hentesnél hosszú a sor, sor közepén álló hölgy unatkozik, gondolja társalog kicsit. Házra fordul, bemutatkozik: - Gizi vagyok, facér! Mire a férfi: - Laci vagyok, calonnáé!
Karácsony Gergely főpolgármester jobbkeze először is arról beszélt, hogy csütörtökön mérföldkőhöz ér Rákosrendező óriásprojektje: a fővárosi önkormányzat 50 százalékos tulajdonában lévő Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. (BMK) várhatóan tulajdonjogot szerez, miután átutalja a magyar államnak a vételár első részletét, csaknem 13 milliárd forintot.
Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider