Én nem szeretem a molt, de nem lehet vele mellé lőni. Nem tud annyit mint egy otp. Azért 12 millió huf az szép passzív jövedelem. Főleg ha megforgatod.
Az App és az Opus 2017 és 2023 között csökkenő trendben volt, így 2022-ben is. 2023 óta emelkedő trendben vannak. Rajta van a grafikonokon. Nem mindegy.
"Nem volt a ner-re utalva soha, viszont a ner felettébb rá volt utalva." ez egy nagyon szép mondat. Az van amit a jelenlegi "rendszer" akar. https://g7.hu/vallalat/20231130/magyar-csucsgazdag-peldaja-mutatja-hogyan-falja-fel-a-gazdasagot-a-ner/
Ezt kifejtenéd, mármint kötöttek üzletet, de Jellinek, már a 90-es években működött amerikai háttérrel. Nem volt a ner-re utalva soha, viszont a ner felettébb rá volt utalva. Nem gondolom, hogy a választások befolyásolják a dolgaikat, mással is üzletetel, ha arról van szó.
Az a baj, h mindenre nincs pénzem. Vertikalt akarok még venni. Meg a Biogen böki az oldalamat, de oda pénzt kéne szereznem. ott 120 dolcsi kb. egy papír.
Akkoban csend van igen, meninvest(wing) ajánlatát novemberben nagy csinadrattával minden gazdasági lap lehozta, most hogy megvalosult semmi, de ez nagyon jo.Van amikor kotelezo csendben lenni.Ajándékcsomag?...hm még a végén bevasarolok ott.Majd mond el mit adtak.
Voltam már én, sok értelme nincs. Nagyok általában egybe szavaznak, kicsiknél meg alig van szavazat, 1 millió db rv-je kevés embernek van. Van ahol pogácsa van, szerény üdítő aztán ennyi, még elég nagy cégeknél is ergó likvid cégekre gondolok.
Dehogy megyek az költség, semmi értelme nincs. Ha nyer a fidesz talán jó lesz a cég kinövi a gyermekbetegségeket. Ha nem nyer a fidesz pince. Akko miatt ne félj mert ott van egy komoly napraforgó bácsi Vörösbáró lesz újra.
Gondolom egy csomóan frusztrálva vannak, monnyuk meg tudom érteni, Mindenki aszt várta nagy reménységgel, hogy hatalmas osztalékot fog szakítani rajta, oszt az Avellino meg elég rondán beleköpködött. Hozzáteszem, hogy ettől még ad abszurdum simán lehet még osztalék, az esélye nem szűnt meg, ezt majd pénteken a kgy foglya eldönteni. Én szerencsés voltam, mert még korábban kiszálltam belőle picivel 900 alatt, az nekem úgy teljesen elegendő volt. Meg amúgy is kis összeggel voltam csak benne. De azért megértem a dühöngőket, én is ugyanúgy dühöngenék most.
Hónapokig nem írtunk oda mert elvoltunk mindennek hordva, mert leírtam és a társaim is hogy egy lehetőség az osztalék. Amikor nem fizetett a cig akkor megint kaptuk az "oktatást" ami varhato volt, mármint h nem lesz osztalék. Ha nincs cashflow miből fizessenek.
Ha nem lenne politikailag érintett az Appeninn, elméletileg 2028 környékére az 1800+-ot megcsinálhatná, de politikailag érintett. Sajnos, még az Akko is, pedig ott semlegesek, de inkább napraforgók, ahonnan süt a nap oda fordulnak. Ezt már leírtam választások környékén 600 alá lefog szúrni az App, Opus meg 400 alá, ciget is 300 alá várom.
Szuper, nagyom szeretjuk mi is, tobbszor is megyünk minden évben.Szeretjuk még igen Csokonyavisontát, ott is nagyon különleges a víz.Ha nem voltál ott Marika azt ne hagyd ki.A 4 evszak hotelben(ha még uzemel)a furdoszobában 3csap van s az 1ikbol gyógyviz folyik.Igen kulonleges viz.
Igen azért raktam be a hírt , de a nasdaq-on vigyázni kell az ilyen kiscégekkel mert akár lehúzhatja a redőnyt is ,mert sok eu céggel van kapcsolatba a vámok miatt bármi lehet .
Ez érdekes. A PRZO árfolyama (yahoo) 0,64 jelenleg. Most ezt a hírt lehet úgy is értelmezni, hogy 180 napon belül felmegy minimum 1,00-re? Mert az elég csinos hozam fél év alatt (ráadásul dollárban).
A ParaZero Technologies (Nasdaq: PRZO), a kereskedelmi pilóta nélküli légi rendszerek biztonsági rendszereire szakosodott repülőgépipari vállalat értesítést kapott a Nasdaq-tól a minimális ajánlati ár követelményének megsértése miatt. A társaság részvényeinek részvényenkénti minimum 1,00 dolláros ajánlati árat kell fenntartania a tőzsdei bevezetés folytatásához.A Nasdaq 180 napos megfelelési időszakot adott a ParaZero-nak 2025. október 7-ig , hogy visszaszerezze a megfelelőséget. A vállalat akkor teljesítheti ezt a követelményt, ha záró ajánlati ára legalább tíz egymást követő munkanapon keresztül eléri az 1,00 USD-t. Sikertelenség esetén a ParaZero további 180 napos időszakra jogosult lehet, ha megfelel más tőzsdei szabványoknak.Az értesítésnek nincs közvetlen hatása a ParaZero Nasdaq tőzsdei jegyzésére, és részvényei továbbra is a „PRZO” alatt kereskednek.
A Richtech Robotics (Nasdaq: RR) bejelentette, hogy adásvételi szerződést köt egy 20 000 négyzetméteres Las Vegas-i ingatlanra, hogy bővítse székhelyét. A Lincoln Road 2975. szám alatti felvásárlás 2025. május 15-ig zárul le, és 400%-kal növeli a vállalat összeszerelő és gyártási kapacitását.A terjeszkedés célja, hogy támogassa a mesterséges intelligencia által hajtott szolgáltató robotjaik iránti növekvő keresletet, és megerősítse a hazai ellátási lánc működését. Az új létesítmény várhatóan hosszú távú költségmegtakarítást biztosít a korábbi bérleti megállapodásokhoz képest, és egy külön tartalomkészítő stúdiót is tartalmaz majd.Ezenkívül a Richtech bérleti szerződést írt alá egy új irodára a kaliforniai Newarkban, a Szilícium-völgy közelében, ahol a mérnökök folytatják a vállalat mesterséges intelligenciájának és robotikai platformjainak fejlesztését. A vállalat zászlóshajójának számító ADAM és Scorpion robotrendszereit Las Vegasban tervezték és szerelték össze, amerikai vezérlési technológiák és NVIDIA-alapú operációs platformok felhasználásával.
Marika szerintem hagyd békén a másik topicban a farkasfanokat, hagy álmodazzanak tovább a waterlooról, ilyen bizonytalanságok mellett remény haljon meg utoljára... a sonka mellé inkább igyál te is egy fröccsöt, hamarosan eljön a feltámadás :)
Próbálgatom a szárnyaimat az AI-vel. Érdekes dolgokat válaszol, alább például udvariasan nagyjából hülyének néz: Én: sebesen rettegve eszem retket. ne nevess ezen. AI: I won’t laugh, no worries! I get that sometimes food can feel like a way to deal with stress or other emotions. Eating something like radishes in a hurry can be a bit of an odd choice, but hey, if it helps you cope or calm down, that’s what matters!Is there something specific making you feel this way, or are you just in the mood for a quick snack to keep you going?
Nézd, szerintem nem lényegtelen hogy egy fontos hírt van x órad/napod megrágni, átgondolni, vagy netán azonnal le kell reagálni, esetleg nem is tudsz róla, mert nem kerülsz netközelbe. Máshogy tudsz reagálni. Az osztalékra meg szerintem volt esély, abban persze igazad van hogy arra is legalább annyi volt hogy nem lesz. De mindegy, ezen a témán nem veszünk össze 😉
Az se biztos h kisebb turbulencia. Osszesegeben lényegtelen. Akik egymásnak adták a lovat h lesz osztalék azok nyomjanak egy pacsit. Még egy otpnèl meg egy nyomdánál sincs gari az osztalekra. Appeninnek még sokat kell fejlődnie. Ezt nem bántólag meg kioktatólag írtam. Sokszor elmondtam h a tőzsdén bármi lehet. Ott volt az ominózus fekete hétfő nem sokat láttam ilyent az életemben. 2008, covid, orosz-uki háború, stb. Meg legtöbbször amit írok azért írom h többen tőzsdézzenek, vegyenek blue papírokat + nyomda, ne égjen a pénzük. A legtöbb aki idejön a bétre vesz egy 2. 3. Rangú papírt bukik vele aztán soha többet tőzsde.
Mikor mondtam hogy az? (Mindamellett ha a nagytulaj piaczárás után teszi meg bármikor a bejelentését - amit megtehetett volna, hiszen saját döntés volt és nem egy külső, hirtelen felbukkanó körülmény - akkor sokkal korrektebben jár el és kisebbpiaci turbulenciát okoz)
3 fele leugrok a presszoba, ilyenkor nyomjuk estig ott, de 7 fele egyik cimboránkhoz kimegyünk cigánypecsenyére, mondjuk én nem szeretem de vmi itóka is akad biztos.Aztán holnaptol csak a család.(nincs presszo 2 napig)
Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider