Majd a Jozsefek holnap próbálják a meleget, ilyenkor szoktam elultetni a paradicsommagokat de most ezt hétvégere atrakom.Elég jól vagyunk, már zene is van.
Én már csak óvatosan veszem. Ma még én is beálltam 310-311-re de nem kaptam. Kíváncsi leszek megindul-e valaha. Elég nagy tőkével vagyok benne. Ha esetleg megindul akkor 370 körül adnom kell el belőle. Nem szeretek egy papírban ekkora tőkével benne lenni. Főleg, hogy nem annyira likvid a papír. Egyébként elnézést, hogy nem hoztam meleget. ;)
Gáz shortomat tegnap nem nyitottam sem az olaj longomat . Ha szerencsém lesz olaj szépen esik a gáz meg emelkedik kicsit .. Inkább Waberer’s vettem még mielőtt kilőne . A nyersanyagoknál megvárom már a FED döntést ( marad a jelenlegi kamatszint ) 👀
Összességében elégedett lehetek a mai nappal így visszanézve.. Dax illetve a BUX is emelkedni tudott . Nyomda is nagykából elérte a szintet ahova vártam ( alteo szintjére ) . S úgy néz ki a Wabi is megindult . Bízom egy tisztes 4. negyedéves eredményben . Illetve lehet lesz egy minimális osztalék is . ..
Csütörtökön újabb nagy kifizetési hullám indul, a Prémium Állampapír tulajdonosok 542 milliárd forint kamatot és tőkét kapnak készhez a következő napokban.
Az iskolában a tanárnéni kérdezi a gyerekektől, hogy mit nem szabad a szájba venni? A gyerekek sorba jelentkeznek: - Hát a radírt. - mondja Jancsika. - A ceruzát. - mondja Gézuka. - Az égő villanykörtét. - mondja Pistike. - Hát ezt miből gondolod? - Úgy tanár néni, hogy anyukám azt mondta apukámnak az este, hogy kapcsolja le a villanyt, különben nem kapja be.
Országos előrejelzés: kedd estig Derült, napos, száraz idő várható. Az északkeleti szél az ország délkeleti felén élénk lesz, amit néhol erős lökések kísérhetnek, de késő délutánra, estére ott is mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 7 fok körül alakul. Késő estére általában -4 és +1 fok közé hűl le a levegő.
Boldog névnapot a Sándoroknak !! Sándor névnap március 18-án van a hagyományos naptárakban. A Sándor az Alexander név rövidülésének magyaros alakja. Az Alexander név görög eredetijére (Alexandrosz) vezethető vissza. A név jelentése: férfiakat vagy férfiaktól megvédő. Női párja: Alexandra. Szent Sándorhoz kapcsolódik névnap eredete, aki a Kappadókiában élt. Egy legenda szerint Csodatevő Szent Gergely nevezte ki püspöknek. 251-ben szenvedett vértanúhalált Decius római császár uralkodása alatt.
Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider