Tehát az EUnak valamillyen módon hozzá kellene férnie a nyersanyagokhoz.. Akár Ukrajnában is . Hm.. hogy teheti meg ezt a legegyszerűbben? …. Ez itt a kérdés .. Mi köze ehhez Orbánnak meg lesz a másik 😂😂 ..
Az orosz - ukrán háború egyik hanem a legnagyobb nyertese Kína . Viszont ez fordítva is igaz ( lehet) . A lezárás egyik vesztese is Kína .. Kínát nem lehet úgy legyőzni , hogy közben függünk tőle , meg az oroszoktól is … Nem véletlen húzódik a nyersanyagegyezmény aláírása . Szép és jó az Uniós fehyverkezési program de kellenek ahhoz is nyersanyagok . Pl antimon.
Érdekes dolog ez az ugrabugrálás . Vettem vertikált , mert felismertem a beetető szövegeket meg láttam hogy kezdik venni az indító pakkokat .. felültem a vonatra . A speka/spekák tették a dolgukat én meg időben eladtam nekik a pakkom . Ennyi. Azóta kb folyamatosan esik ..
Kóstolányi a józan eszével értette mi mozgatja a piacokat ( nem TA fanatikus volt nem is közgazdász - azokat ki mosolyogta ) illetve jó érzékkel felismerte a lehetőséget . Igazi spekuláns volt . Aranykorból ..
Komoly ember ilyen xarokkal nem foglalkozik csak ismételni tudom magam : amixa , delta , epduferr stb .. Andre Kosztolányi véleménye : a közgazdászok nem sok sót esznek meg a tőzsdén .. 😂 Szerintem a tőzsdei érzéket nemigazán fejleszti ez a kiszámolósdi .. A magam részéről már nem foglalkozom ilyen piszlicsári kis papírokkal . Nem azért , mert Majkát idézve nem Csurran cseppen valami , hanem azért mert komolyabb szintekre akarok és szerintem tudtam is lépni néhány spekarally elkapásánál . Aki látott már élőben magyar céget az hamar le tudta tudja venni a jeleket mi a kamu link duma kategória .Amixánál volt 2-3 speka köröm kis összeggel . Az épsuferr olyan mint a megakrán - tipikus speka papír .. Nem rossz cég de nem való tőzsdére .. Komolyabb vállalkozókat ismerek 😂 Egyébként meglep hogy sem a Bécsi sem a lengyel tőzsdén nem találsz értelmes céget .. Talán rosszul keresel.. De nem is értem miért nem a német piacon keresel?Ha mondjuk nem akarsz USAba . Mindig röhögjük egy fórumtárs dal hogy jobban keresünk pl. egy Commerzbankon mint egy OTP- n . Vertikálban volt egy köröm de időben ki szálltam jól is tettem .. Hol lesz az alja ? Lényegtelen mert majd észrevesszük . De nem úgy hogy az ember végigveszi 20 Fillérenként .. Annak idején sokat vitatkoztam kollégákkal a Mohuról is .. A MOL-nak kb semmije nem volt hozzá . De ami a legdzomorúbb hogy a mai napig tudása sincs ..
Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider