Köszönöm Paprikás Úr, nincs semmi bajom, csak a lábaim vizesednek, van mindig miből ledobnom sajnos, igen szeretem a jo zsíros ételeket, tegnap csülköt ettem ebédre ma megint vmi jo kis sült ételre vágyom, nálunk a presszóban Sándor-Jozsef ez nagy buli mindig, de igen jó is mindig.
Vèget ért a teljes egészségügyi programom, iszok 1 kávét azt eszek vmit.Ami lényeges, hogy a visszahízásom ujra ledobtam, -4 kilo.Lehet ma is fogytam pár grammot.
Ketten állnak egy szálloda recepciójánál, egy férfi és egy nő. Ahogy a férfi megfordul, véletlenül a könyöke ütközik a nő mellével. Gavallérosan megjegyzi: - Hölgyem, ha az ön szíve is olyan lágy mint a keble, akkor biztos meg fog nekem bocsátani... Mire a hölgy: - Uram, ha a farka is olyan kemény mint a könyöke, akkor a szobaszámom a 264-es!
Szivárvány, mennydörgés, regulák Őseink szerint a József napi időjárásból a következő negyven nap időjárására lehet következtetni. Egy másik időjárási regula szerint, amilyen az idő a József napon, olyan lesz Péter Pálkor, az aratáskor és szénahordáskor. Szeged környéki hiedelem szerint, ha József napján mennydörög, akkor Péter-Pálkor jégeső várható a határban, viszont jó bortermés lesz. Alföldön volt ismert az a mondás, miszerint, ha szivárvány jelenik meg ezen a napon az égen, a széles sárga sáv jó búzatermést jelent, míg a széles piros jó bortermést ígér.
Boldog névnapot a Józsefeknek !!! József névnap március 19-én van a hagyományos naptárakban .A József héber eredetű férfinév, melynek jelentése Jahve gyarapítson illetve Isten tegyen a most született gyermekekhez. Női párja: Jozefa, Jozefin, Jozefina .Magyarországon a 18. századtól kezdve a leggyakoribb férfinevek között van. Az 1970-es évektől veszített a népszerűségéből, de még az 1990-es években is igen gyakori név, a 2000-es években a 28-43. legnépszerűbb férfinév.
Országos előrejelzés: szerda estig Felhőtlen, száraz idő várható. Napközben időnként megélénkül a délire, délnyugatira forduló szél. A hőmérséklet délután 10 fok körül, késő este -3 és +3 fok között alakul.
Jo lenne megcsipnék ezt a living szerzodest, elvileg alairas lesz e honapban.Mar 2 lakason tobb lenbe a profit mint a rábánal volt...(még nem olvastam csak vki pár 10m et irt a forumon.)Molt jol vettem nagyon,adtam belole de ezt a maradékot mar megtartom osztiig.Most hazajottem már mert reggel holnap utoljára megyek Karosba, utánna Jozsef buli.kell az ero.
Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider