hat bizony. Bar ez most csak felroppentett hir. Sokan, sot meg a toke piac is elvan az aktulais uggyel-bajjal, kevesket mozgat ez meg.....es egyelore csak felroppentett hir, ugy ahogy egy eve - pont egy eve - a subprime eshetoseg a Continental (azt hiszem ez a neve ) csodjevel, szoval meg nem tudni semmi biztosat , hogy bedol-e a GMAC. De szamithatunk ra.
Aki szerint alulértékelt a piac és azt hiszik hogy nem fognak tdni olcsóbban vásárolni azoknak a befektetőknek ajánlom a következő portfolios cikket... link
Milyen szép árak lesznek még itt közép távon...
De régen jártam már erre, sok idõm nem is nagyon volt...
Viszont várom még hogy legyenek jó árak és akkor visszajönnék a piacra. De reményeim szerint kisz*punk egy komolyabb recessziót és akkor majd megint még többet lehet kaszálni. Éljen az olaj meg minden ami rossz most nekünk :D
Még nem ütöttük meg az igazán fontos szinteket ahhoz még kell várni pár hetet/hónapot, de ami késik az nem múlik, jön még a nagy forgalom lefelé és akkor szakadás a jó árak ölébe ;)
(jótanács, a mostani felfelé korrekcióba feleslegesen ne vegyen bele senki, max matgab és akkor biztos igazam lesz) :p
Üdv,
G
Nem is tudom, oruljek, vagy szomoru legyek attol amit latok , ahogy esnek a piacok es csak esnek es esnek :-(
Mar oly reg ota ez a varakozasom, de most, hogy kozeleg es kozeleg, valamit kene is kezdeni vel....es akkor meg hol van a sok ismeros, barat aki egyaltalan nem tud ennek a tenynek orulni ?! :-(
Dow-ban januári pánik mélypont (2008 évi alj) a mai nappal elesett. Pár stop biztosan repült...
S&P sincs nagyon messze a 2008 évi mélypont tesztelésétől.
Nas: úgy tűnik elkezdte vezetni az esést.
Meglehetősen ronda lesz ez a nap úgy tűnik. De hol fogom vajon így visszaadni a shortokat? :o Lehet, hogy a nyaralásom alatt nem lesz 1 sem, mert esélyem sem lesz normális áron adni?
Majd vígasztalódom, ha tudok venni OTP-t 3000-nél.... :o
prfecó: képek most kinek mentek, mert én 1 db nem sok, de annyit sem kaptam. :(
az angolok vásárlóereje sem csökken szerintem. benzin árak, élelmiszerek ugyan drágulnak, de a lakásárak esnek. ideje lenne beletenni a fogyasztói kosaru(n)kba néhány nagyobb ingatlant. márcsak az infláció mérséklése érdekében
"A Bloomberg által megkérdezett Victor Shum, a Purvin&Getz tanácsadója szerint a szaúdi lépés nem oldja az olajpiaci egyensúlyi aggodalmakat, ráadásul hiába a többlet kitermelés, a piac a kapacitások szűkösségére fókuszál, mely a kitermelés emelésével csak tovább szűkül. "
az utolsó tagmondat szépségére hívnám fel a szíves figyelmet:)))
TIPPSAROK