uuuuuuu ez az uccsó mondat már nekem is fáj annyiró lyól sikerült.... :DDDDD
Ezt beépitem a srájben stilusomba..... :DDDD Őrületbe fogok vele kergetni mindenkit az tuti..... :DDD
1-nem lehet tudnhogy mit hoz a holnap...
2-matgab faktorral vitábaszállni...háááát nem tudom... mondjuk a matgab faktor is csak 265re adja a célárat, de ha ott még belead hogy na majd inne, aztán megint belead akkor neked annyi buktál egy százas pénznyelő... monnyuk hogy amellett hány milliárdot nyertél............ :)ez eurhuffal..... az más kérdés.... Én ezt ugy szoktam csinálni hogy beigérek neki egy sört, ha beshortolja....... ;)
:DDDD
Egyébként csodálkozom hogy matgabnak nincsennek a fő papirokból... azt hittem rég bevásárolt otpből, molból, ricsiből.... vagy minimum bux longja van... igaz akkor kaszált is volna vele..... matgab mid van???? nem látom a portfolios topikodban... már a cápán a zártban.... nehogy má mindenkivel megozd!!!! Bazisokat ér ez az info..... :) Én a hejedben még lyogdilyat is szednék....... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Elkezdte gyengülését a forint...300-ig nincs megállás..."
Az összes piaci szereplővel is megbeszélted?:)
Egyébként komolyan: én szívesen fogadok veled. Mondjuk 100e Ft-ba, az jó kerek szám és nem sok, de ha nincs ft-od, mert mindened euroba teszed, lehet ez 500 euro is, hogy az elkövetkező 1 évben egy másodpercre se lesz 300 feletti euro.
Na?
mire a háziasszonyok felismerik a részvény és árupiacok időszakos negatív korrelációját, az elmúlik. mert lássuk be: hosszú távon az árupiacok esése a beruházások csökenését jelentené, ami nem okozhatja a részvénypiacok emelkedését. a negatív korreláció definíciószerűen csak időszakos lehet.
Nekem az, hogy legyen igazad (bent állok a vételi könyvben).
Törölt felhasználó2008. 07. 06. 21:04
Elmélkedtem kicsit a hétvégén, felidézve a régi idõket. Volt amikor azért vettem Zwackot, mert ugyanakkora osztalékhozama volt, mint amennyit az állampapírok hoztak, de mellette várható volt a kamarcsökkentés, ami miatt szépen fel is ment az árfolyama.
Most viszont pont a fordítottját látom benne. Az osztalékhozama megmaradt a régi szinten, miközben a kamatok szépen megemelkedtek. Ez középtávon felveti, hogy az árfolyam korrigálni fog, hogy az osztalékhozam elérje az állampapírozamok szintjét. Tulajdonképp az elmúlt években a hosszú távú kötvények viselkedésére emlékeztetett a Zwack árfolyammozgása.
TIPPSAROK