Magyarországon lenne és elszámolható költség , mint továbbképzés a derékáztatás , TA magyarázat , bp. kislányának kényeztetése , a nagy öregek és a fiatal titánok találkozása.
ltk Financial Group a támogató
cél : az egyenleg jó célokra való elköltése . gyógymasszázs , sörőzés , stb
Támasz se égen, se földön, de az esés szépen begyorsult a ruszkiknál, most már tényleg pattincsnak kellene jönnie. Legalább 300-400 pontosnak. Az első emelkedő napon beletépnék, ha Igornak hívnának és Irkutszkban élnék :)
Mindenkit , akit érdekel csináltam egy BLOG-ot.
Aki ismer tudja a számitástechnika" guruja vagyok " :-)) , ezért még én sem érem el, pedig megpróbáltam.
Ha valaki ügyes nézze már meg sikerült-e ? értesíthet aztán , hogyan tovább.....
Törölt felhasználó2008. 08. 30. 22:41
Olyat mindenki tud mondani, hogy ez Gyurcsány Ferenc túlélési csomagja. Ehez nem kell politikusnak lenni. Ha az SZDSZ az országért felelős politikai pártnak tartja magát, akkor a fent említett szavaknál több kell. Jól átgondolt mondatok az országunk sorsáról. Ha mindenkit érint az önök döntése, akkor legyen szíves kommentálja az SZDSZ adócsomagtervezetét.
Törvény szerint régi ügyfeleket jan . 31 től 2008.06.30 köteles átállítani és MIFID tesztet kitölteni.
Mi van akkor , ha nem teszi meg , ejnye-bejnye vagy büntetés a PSZÁF zsebének vagy érvénytelen a szerződés?
erre kérnék választ és kinek , melyik cég , mikor íratta a MIFID-et.
Döntő többség állítólag márciusban már csak igy köthetett a piacon.
Uj szerződés meg kötelező volt.
Magyarországon 2007. december 1-én lépett hatályba a 2007. évi CXXXVIII. törvény révén, azonban egyes rendelkezéseinek a befektetési szolgáltatók csak 2008. február 1-től, illetve 2008. július 1-től kötelesek megfelelni.
Aki pontosan tudja , mikortól kötelesek a brókerek a MIFID nyilatkozatot kitöltetni ügyfelükkel és kötelesek az alapján üzletet kötni kérem írja meg a pontos törvényi hívatkozást.
Gyakorlati megvalósítást is lehet cégnév mellett (bróker )
A tőzsdei cégeknek nem lesz kötelezető közzétenni az éves auditálatlan gyorsjelentést, amelyet eddig az adott évet követő február végéig kellett publikálniuk. Az éves auditált jelentés közzététele továbbra is kötelező marad április 30-ig.
A szabályzat módosításának hatályba lépése után a tőzsdei cégeknek nem lesz kötelező sem az első-, sem a harmadik negyedévi gyorsjelentés közzététele.
Talán csak annyi megjegyzést fűznék hozzá, gratulálok!
TIPPSAROK