Mi az hogy a nemzeti ünnepen rándulsz görcsbe?
Én az összes többi napon görcsbe rándulok, amikor kormánypárti képviselőket hallok...
Pont a nemzeti ünnepen? Neked Barni, aki nem ártottál senkinek? Vagy talán a média hitette el veled is, hogy neked van félni valód a nemzeti ünneptől?
Netalántán lassan lelkiismeretfurdalásod is lesz a 2. VH alatt ártatlanul elpusztított emberek millióiért is? (Persze azok között is volt egy nép, akiért különösképpen fejezed ki gyászod, pénzformában megfizethető gyónásként...)
Ne hülyéskedj Barni, nemzeti ünnepen nem a te félédnek van félni valója, ez csak a kollektív tudatmanipuláció manfesztálódása...
Szerintem menj ki a zöldbe lányoddal és örülj neki, ha kokárda van a kabátján és ne féljetek (max a rendőröktől álljatok kicsit odébb)!
érdekes ez a magyar piac...
Itt állunk márc 15. előtti bizonytalanságban, péntek van, szarok az adataink, lemínősít az SP, megszavaztuk a díjak eltörlését, reggel short érzésem van, de mégsem teszem...
Symbol AMGN
Market Nasdaq
List NASDAQ-GS
Domestic Industry Biological Products, Except Diagnostic Substances
Euroland-Industry Biotechnology
Shares (mil)1 1 086,74
Market Cap (mil) 48 892,52
Törölt felhasználó2008. 03. 13. 17:44
na én erről asszem lemaradtam, a kh nem tud venni... vegyetek Ti is helyettem, ma kitörés indult benne széllel szemben, +4% felett jár 4 milka db forgalommal (és még csak most nyitott a piac szinte)
kib...ok a világgal, mert az eurót átváltom, és veszek amgent máshol... de a mairól már lemaradtam.
TIPPSAROK