mosom kezeim: a complex-szel szórakozok, azért vagyok az éterben - ha vki ismerősöm látná, hogy itt matatok, ahelyett, hogy tanulnék :) csak néha pislantok ide, na :)
Körte! Van még értelme Braut venni? Már rég az ajánlattételi tvi minimum felett van az árf, nem? Azért csak úgy lovagiasságból nem fognak kétszer annyit fizetni, mint amennyit muszály. Sőt, már 12000-rel is gáláns, nem?
hihi :) csak úgy értettem, hogy a nagy tanulás közben bekukucskáltam, és látom, hogy esnek a nagyok. nincs időm utána nézni, hogy van-e valami mélyen fekvő ok, ezért kérdeztelek Titeket, biztos tájékozottabbak vagytok nálam... Tegnap volt a vizsgaidőszak első napja, és sikeresen megvan az első szigorlatom :)
nem tudok napirendre térni ekkora véletlen egybeesésen. Fél percen belül ugyanabba a rovatba, ugyanazzal a címmel, tartalmilag majdnem ugyanazt írtuk egymástól teljesen függetlenül. Zolko! szerinted nem vicces? :)))
Laurion! Mészáros Tamás (aki egyébként tanárom volt a Közgázon - kissé buzoid, állandóan jól fésült és szoláriumozott, de nagyon bájos, kedves ember), aki az ÁPV jelenlegi elnöke a minap azt mondta, hogy 2003-ban az Antenna privatizációját le szeretnék zárni... Hogy ki lesz a vevő és persze mennyiért, az rejtély...
TIPPSAROK