Mindenkinek felhívnám a figyelmét ezen hír jelentőségére, visszautalván a múltkori Civin-levélben is szereplő szólásra: "a lóversenyen a legjobb tipp a ló szájából származik" :)
Sajnos nem tudok ilyen helyet, keresem egy ideje én is, ha találsz, írd meg ide is :)
Törölt felhasználó2003. 05. 23. 13:26
Laurion és a Többiek! Segítsen valaki! Hol lehetne utánanézni az elmúlt héhány év (fõleg az elmúlt 1 év lenne érdekes) során Styl részvényre született kötéseknek? Nem a grafikonra vagyok kíváncsi (az megvan), hanem a konkrét árakra darabszámmal. Köszi.
Barátom, Lehoka, én nem szeretném ha sértődés lenne a dologból, de ha egy közgázosnak nem sikerül a tőzsdevizsgája, akkor Munkácsy Mihály feltámad és újrafesti a "Siralomházat".
Kedves Laurion! Azért óriási szerencséd, hogy nem Te voltál az a bróker, merthogy Te még egy ezrest ígértél volna alá :-))). Az a bizonyos kötés 2382 Ft-on volt. Az sem semmi, majd 4 milliós ajándék a vevőnek.
kapaszkodjatok meg! 13:48-kor a kötéslistám 1382Ft-on mutat egy 32000 dbos OTP kötést, ráadásul zöld színnel(=emelkedett az előző kötéshez képest, ami 2495 Fton volt) ???? vki nagyon jól járt, ha nem a rendszer technikai hibája csak a rossz adat. a grafikon is kimutatja sőt több brókercég is vki meg nagyon belepancsolt, ha elírta az eladási árat egy százassal :)))
komolyra fordítva: sztem ma még túl messziről indult neki ahhoz, hogy 2500 felett zárhasson. de hát hosszú még a du. Mindenkinek minden jót, megyek vissza tanulni :)
TIPPSAROK