ez az utolsó 6 másodperc Bchem, Rába, Richter, MOL akció parádés volt. Egy összehangolt támadás a piac ellen. :)) A Rábán meg csak ámulok. Ha nekem nyitás után 10 perccel vki azt mondja, hogy ma nem 1000 alatt fog zárni... :) Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy a napi átlaga az egész napos emelkedés ellenére is 2 havi (!) mélypont. És a héten is ez a legalacsonyabb. 05.12. 1045 15M 05.13. 1026 15M 05.14. 1040 33M 05.15. 1022 71M Hajrá Rába... :))
Ki érti a BC dolgot A fõ tulaj 90%-nál van ha kiszorít nem kell többet fizetnie mint az egy részvényre esõ sajáttõke vagy mint a 180 napi átlag. Miért veszik akkor enyiért?
Törölt felhasználó2003. 05. 15. 14:26
olybá tűnik, hogy 8357-nél lehetett a teteje - holnap már 8000-es teszt is lehet
Törölt felhasználó2003. 05. 15. 10:45
Indul a kapitális TVK rali!!!!!!!!!!!!! Remember BC!
Kedves Jós! A Fotex kísértetiesen hasonlít a febr eleji Pplastra. Ott is kijött egy nagy mínusz (1mrd), de mindenki nagy ívben lesz**** (moderáltam magam). A piac az eredményt tegnap annyival lereagálta, hogy 20 perc alatt megöntötték 114-ig (a rosszul értesültek), azóta pedig ismét töretlenül áraz valami szebb jövőt (a jól értesült része) :)) Ez önmagáért beszél, erre alapozva már lehet venni:) Főleg, ha nem kevertem össze a két csapatot, mert akkor nagy baj van :))))
Látok egy kristályt, az ajkamhoz ér... Egyre fényesebb és fényesebb. Fel kell tennem a szemüveget, bár nélküle is látom a csúcsot. Magasabb, egyre magasabb... Ki érti miért?
Zolko! A PHY-ről semmit nem tudok, csak azt, hogy múlt hét hétfőn egyszer csak betelt a pohár, hogy ott rohad benne a pénzem, és el is adtam 61-en pont időben, vettem belőle Econetet 76-ért, (tegnap azt is eladtam 94-en. (tisztán volt rajta 20% fölött, meg amit nem vesztettem a Phylaxián további 8%, cirka 30 összesen) econál most kivárom, hogy átviszi-e a 100-ast :)) Hát ennyit a Phylaxiáról :)
Laurion! A múlt héten nem voltam idehaza. Történt valami a Phylaxia háza táján? Valami rossz hír került napvilágra? Vagy mi ez a "mélyrepülés"? Mi a véleményed a Fotex-ről?
TIPPSAROK