az ajánlati könyvet nézve valami mégsincs rendben a Fotexnél - már úgy értem a gyorsjelentésen kívül. :) Vagy csak balekok lennének? Vkik nagyon tudhatnak vmit :)
A vártnál sokkal jobb lesz a Danubius eredménye!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Most jött a pletyi. (Remélem igaz is.)Gyorsan zsákoljátok, mert már csak 4 perc van!!!
és átvitte !!!, na kíváncsian várom az alvó ajánlatokat
Törölt felhasználó2003. 05. 13. 13:20
120-ast elég nehéz lesz átvinni - kíváncsi vagyok... (simán a könyvben bent van 50K, 119-121-ig pedig 100K. nem látható még legalább ennyi
Törölt felhasználó2003. 05. 13. 12:52
BC: néztem, a két nagyon kívül 03.31-i lezárással 1,26M db részvény van a piacon (ebből az áht részét képező tulaj közel fél millió db), márc 31. óta közel 400.000 db cserélt gazdát a BÉT-en, és az is zömében 7000 felett, a könyv szerinti érték közelében. A múltkor felmerült bennem a kétely, hogy lehet, hogy nem is lesz kiszorítás, hanem simán a picról bezsákolják. Hát most az adatok tükrében ez elég valószínűtlen. Szerintem a spekik veszik dögivel, (nem a CE és a VCP!) - valószínűleg továbbra is a kiszorításra játszva, de nem a BVPS miatt, hanem esetleg a VCP elég magas áron vásárolt a Milfordtól ápr 16-án, és akkor az fog szerepelni a kiszorítási ajánlatban is. (???) Ma már stabilan 8500 fölött van. Vki érti ezt? Írjatok Ti is tippeket, hogy mi lehet még az emelkedés hátterében! üdv
Szia Zolko! Lehoka záróvizsgázik, nekem sima vizsgaidőszak... hát ezért a csend :))
Törölt felhasználó2003. 05. 12. 15:45
Gyerekek! Megjöttem egyhetes külföldi kiruccanásomról. De mi ez a csönd??? Az L&L show-t levették a műsorról? Ahogy nézem a múlt héten az Econet kivételével nem sok minden történt. Bár, a Brau sem kutya... A BC 10.000-ig meg sem áll. Mi a véleményetek a Danubiusról és a Fotex-ről?
úgy látszik hasonlóan gondolkodunk. szerintem 800-830 a reális sáv, úgyhogy 8 körül én is veszek.
Törölt felhasználó2003. 05. 09. 12:32
Sziasztok! Figyeljét ek a második vonalbeli papírokat. A kékekből kiáramló tőke dobhat rajtuk, persze a mai nap elég siralmas... Egyébkén t 8100-nál mintha fordult volna a trend.
TIPPSAROK