hát eddig már két vételt is visszavontak 4010-ről, és 4005-ről... de még mindig nem vettek belőlük drágábban - én erre gondoltam, ezért tették a mol általam várt esése milyen hatással lehet rá?
Gyermekeim! A TVK mai előretörése csak jelzés értékű. Az igazi erősödést néhány napon belül megtapasztaljuk. Tul ajdonostársaim! Gratulálok kiváló befektésetekhez! Kör te! Jól esik a dícséret, de ismételd meg légyszíves majd 4500 Ft-os árfolyamnál is.
most látom: a következtetés jó volt, csak nem az MNB emelt, hanem az EKB csökkentett - az eredmény uaz.
Törölt felhasználó2003. 06. 05. 15:49
Na gyerekek! Az OTP grafikon alapján most nyilános jóslatba bocsátkozok: szerintem +50 bázispont... Megerős ítés: a kisebbik bank papír is esik (hatalmas forgalommal:200e :)))
Zolko, te valamit nagyon tudsz! :) azért én továbbra is ellene vagyok!
Törölt felhasználó2003. 06. 04. 16:21
Visszatérve még egy gondolat erejéig a két óriáskötésre. Kiderült ezekről, hogy kik voltak a szereplők? Ha nem, akkor miért nem? Ehhez kapcsolódóan: mi az, hogy csak az 5%nál nagyobb tulajokat kell feltüntetni a tulajok között - szerintem egy 1%-os is már épp elég nagy, főleg hogy eme határnak is van jelentősége a Gt-ben. Másrészt nemcsak az 1%-nál nagyobb tulajokat, de az 1%-nál nagyobb szavazati aránnyal rendelkezőket is bejelntésre kötelezném az átláthatóság kedvéért, hisz befolyásszerzések a szavazati arányhoz kötődnek... (???)
Szia Laurion! Az időtávval nekem is voltak problémáim. Az azonban tény, hogy a brókerünk,a biztosítási ügynökök, az ügyeletes gazdasági média-sztárok stb. nem a mi érdekeinket képviselik, így jobb ha körültekintően intézed a befektetéseidet.
zolko, nem akartalak én bántani, csak ami eddig volt, arról beszéltem. eddig nem is mondtál csődöt, csak ez tűnik eddig a legkevésbé megalapozottnak: Mol kiszorít? - kizárt Molt kiszoritják? - kizárt minden más lehetséges!
TIPPSAROK