Persze, hogy nem, akkor nem megy fel csak mikor eladok...3995-ön szálltam ki belőle 3990-en kiszálltam 06.06-án...Azóta szalad...Most a Brau-t akasztom az előremenetelben
legördíted az oldalt kicsit, és a "magyar részvények" közül egy klikk a kiválasztottadra :)) azon belül lesz a fundamentumok csak jelenlegi tőzsdei papírok Gábor! vissz aszálltál a tvk-ba?
Laurion! Real-time vagyok, de most a gyerekemet etettem, így kiestem kb. 20 percre. Szép a TVK kurzusa. Kezdek elégedett lenni. De még azért mohó vagyok. Én most beszaladok Pestre, estefelé leszek csak. Üdv,
ha sokáig húzódik, még kaphatnak 75-ös átlagáron szépen... de én is ott leszek :)) 76-on szálltam be legutóbb, ez egy szép emlékű hely - és 94-en ment ki. Meg kellene ismételni :)))
Olyan túl sokat nem tudnak (tudtak) ezen nyerni, hiszen néhány tízmillió fordult meg a parketten. Civin ezt sokkal jobban csinálta, no meg a Humetnek jóval nagyobb volt a szurkolótábora.
szia Zoli! Mivel magunk között vagyunk, szerintem simán szivatják a népet... Vkik nagyot kaszálnak előtte is, utána is. Kérdés, meddig húzódik a döntés. (amíg jól tele nem lesz a zsebük olcsó econettel :)))
TIPPSAROK