szerintem tök halott a cég, egy végelszámolással jobban kijönnének mint hogy eröltewtik ezt a témát:) van nálunk egy funda elemző azt mondta 280 as forint dollárnál már nullás lenne a cég....
belekontárkodok na:) szvsz a rába csak akkor emelkedik ha a dollár elkezd felmenni, amint ismét lemegy a rába megint 670en van 203-as dollárnál van a rába 670en most 206,32-n van a $ rába 725-735 szépen ki lehet spekizni, de a 800as rába árfolyamot én szvsz kb olyan 210 feletti dollárnállátom de ez csak szvsz!!!
Nyugi asset, írta, hogy nem bántásként írta. . De Dax, miért írod te is, hogy fundamentálisan esélytelen a Rába? Marques is folyton ezzel jön, de sohasem mondja miért. Üdv.:
a mai produktumot látva holnapra jön x -szer százezer db friss vételi megbízás, nem görcsölni, lazán ülni, sétálni, holnap 75-nél gondolkodni eladáson vagy sem. :)
Nem a "befektetési tanácsodra" voltam kiváncsi, hanem a múlt heti 670-es Rábás ajánlásommal kapcsolatos alpári megjegyzéseddel kapcsolatosan kérdeztelek!
735öt a rába, addig biztos jó amíg tartja a concorde, csak én azoktól a papíroktol írtózok amit egyetlen cég vesz, mert ha pont megunnya akkor megyünk oda ahol voltunk, technikailag 50nél van egy ellenállás, kiváncsi vagyok mit csinál ott, ha fundát nézünk akkor esélytelen
TIPPSAROK