jaaaajjaaajajajjaaaj nagy félreértések vannak gyerekek én megkerestem daxnak egy kroábbi beírását és teljesen idemásoltam, ez egy régi deffiníció terméseztesen az osztalékos dolgok emg iylesmik már nem érvéynesek ebből egy vmi érvéynes a büdösfog definíció ennyiii menjetek ti is szépen ebédelni:) üdv
Törölt felhasználó2005. 06. 15. 11:58
......háááát........ ez a *****fog polémia ....?! talán nem ér ennyit....... pedig én egyáltalán nem gondolom hogy prüd lennék.......
Az én megkozelítésemben (az új fogalom valóban daxtól származik) egyet jelent; nagy forgalom. (vagy fel vagy le):) De egyébként a nagy forgalom nálam mindig pozítiv. Mindazonáltal ha valami büdös, épp azért bűzlik, mert jó eséllyel nem arra megy, ahová várod.
THX DAX !! csak hallkan : én oan halacska vok aminek nincs büdifoga (pénzespér).... tisz ta (kristály)víz az én terepem viszont ár ellen kivállóan úszok ;)
phúúúúú! azthiszed nem ezt kutatom már 2 napja ? :) de még semmi használható (egzakt) írást se találtam :((( azé köszi ! hátha dax tényleg megalkotja a büdösfog definicióját ;)
na megkerestem neked!:) "A büdösfog az amúr(hal)hátsó szájpadlásán található hátsófog,ami büdös,tehát büdösfog. A tőzsdére átvezetve a büdösfog az intézményi munkásság. A molba a büdösfog munkálkodik(két eshetőség van,az egyik,hogy félnek az államicsomag eladásától(pletyka)a másik,hogy ki akarják rázni a jónépet az oszti előtt,nem tudom de valami nagyon büdös) Ricsibe a büdösfog szintén munkálkodik,már régen túlvett ez a papír,de mégis ökörmódjára veszik,ugyanúgy minr múltkor,aztán esett a papír 4000 forintot,egy biztos ahol büdösfog megjelenik,ott valami büzlik. :))) Daxturbo "
nyuginyugi semmi kül ez egy iylen kitalált izé, amit egyébként pontosan nem leeht megfogalamzni keress rá oldalt a keresőben a fómuokban és akkor megtalálod vagy majd dax leírja neked, de ne aggódj jót jelent!!!
TIPPSAROK