Néha furcsa kötéspárokat lehet látni. pl.: 14:53:23 és 14:53:25 Phylaxia, először belevettek 5k-t 73-on, majd 2 mp-cel később leadtak 5k-t 72-n. Nem hinném, hogy egyszerű koincidencia, mert elég ritkán vannak mostanság phyl kötések + máskor is láttam már hasonlót, más papíroknál. Valakinek van valami 5lete, vagy netán tudja az okot. Köszi
Zolko :))) Thx. Elolvastam a beírásod, megnéztem a chartját, belevettek 260kval.. erre én is újítottam belőle.. ha ezt most itt nem olvasom eszembe se jut hogy még mindíg a jó öreg (ál)matáv :))
HA igaz akkor sem hinnék ilyen phyl árakat... szvsz HA igaz akkor a tippem jovore nem ilyen árfolyam hanem luxus villa és luxus auto meg gigajutalék munkájukért a tulajoknak...:))) de 100ig esetleg felmehet... maradok hű econet tulaj...:)
Kedves Mindenki! Kissé szomorúan konstatálhatom, hogy visszatértem a munkahelyemre... Tan ulás közben a tőzsdét néha teletext-ről követve nyomon követhettem, hogy a világ azóta se fordult meg és korábban beadott BCHEM vételem 2251-en 4 forint hiján nem teljesült, viszont eladott richterem újabb 1.250 forint + osztaléknyit emelkedett... Az Egisem is visszaemelkedett egy kicsit, hál istennek... A szívem szakadt meg az econet és phyl rally előtt bűvöltem a TV-t, hogy kéne venni, erre tényleg megindult... A MOL meg azóta is töretlenül emelkedik attól az órától fogva, hogy eladtam 15000-nél (16.200-es vétel volt...) Na mindegy én nem adom fel...!
Valami azt súgja, hogy ez a papper lesz a következő rövidtávon nagyon szputnyikoló. Szerintem akár +10% is benne van 1-2 hét alatt. Célár június végére: 930 Ft.
TIPPSAROK