na gyerekek, ehhez mit szóltok? :))) már 2M darab feletti ajánlat is volt ma phylből 69-en forinton 8:31-kor! én a 800.000 fölöttre fértem csak be valszeg, de 28:50-kor eresztettem el az ajánlatot bár mopst úgy tűnik, szedtek ki előlem is :))
Törölt felhasználó2003. 10. 16. 08:12
Lehet még állami kompenzáció, ahol a lakosság nem, vagy csak részben érzi meg a gázáremelést. A köbméter definicióját is meg lehetne változtatni.
Mi van most? A: Kihirdetnek egy normálisan kiszámolt gázárképletet és 23-án megeszi ?ket a nép. A népszer?ségük igyis a béka segge alatt... B: Kihirdetnek egy olyan gázárképletet amib?l megfizethet? gázárak jönnek ki, de akkor l?ttek a Mol-eladásnak, stb. Szerintetek melyiket választják?
Sajnos mar annyiszor megszivattak a befektetoket, hogy mar csak a tenyeknek hisznek! Mivel szerdara igertek a kepletet(meg olyan info is napvilagot latott, hogy 16-kor adjak ki) az arfolyam tulfutott lett es elrohant felfele! Mivel azonban nem tortent semmi az arfolyam csokkent! Ez az en velemenyem!
A biztonság kedvéért beraktam visszavonásig érvényes eladási ajánlataimat az alábbiak szerint: 63-64-65 Ft-on 1000-1000 db. Legfeljebb ha széttépik visszavonom reggel.
TIPPSAROK