Bocsi kuko 100-130 közöttre gondoltam és visszat pedig mindenképpen 100 alá , de most ez elég nehéz kérdés mert amint látod mindenki csak venni akar. Nekem ha lenne phylem tuti 100 alatt egy darabot se adnék el.
Na ebből mi lesz? A BÉT vezérigazgatója a PHYLAXIA törzsrészvényeinek vonatkozásában az ár tekintetében az ajánlatokra vonatkozó korlátozást - a részvény fix-értékpapírtábláj át kivéve - a 2003. október 16-i Tőzsdenapon 12 óra 00 perctől a kereskedési idő végéig úgy módosítja, hogy: - a vételi ajánlat esetében az ár legfeljebb 50 %-kal lehet magasabb, mint a bázisár; - az eladási ajánlat esetében az ár legfeljebb 50 %-kal lehet alacsonyabb, mint a bázisár.
félve hagyom itt másfél órára, azért raktam be lejjebb is ajánlatot, hátha egy nagytulaj(horvátok vagy a görögök) pottyant 1 milliót egyben :)))))))))))) vagy esetleg mégis engedik ma feljebb a limitet :))))))))))))))
Nagyon úgy néz ki, hogy holnapra is kiakad a Phylaxia mutató!!!!! Irdatlan erős a vételi szándék. Holnap meglátjuk, de nagyon valószínű, hogy csak 9.00-kor lesz rá számottevő kötés 82 Ft-on.
még nem sikerült, pedig 8:29:50-kor adtam fel, ebroki átfutás általában 20 mp, biztosra mentem, úgy fél milla lehet még előttem... lazán bezúz száz fölé. 4-500M Ft extra bevételről van szó, egy olyan cégnél, melynek saját tőke értéke 1320M, piaci értéke tegnap előtt 600M...
TIPPSAROK