Laurion! Én holnap nem venni akarok Phylt, hanem eladni. Legalábbis tervezem. De amennyiben holnap is kiakad. Nagy volumenű ez a hír?????
Törölt felhasználó2003. 10. 15. 13:36
szerintem egy nagy csapat TDT long csücsül benne, úgyhogy kiszálltam, egyébként is kell a zsozsó holnapra. délelőtt felszabadítottam 30%-ot. maradt ant, brau, phy, ráb, syn kb egyenlő arányban. cash 50%
16:25-kor zárják a TDT longokat az aktuális vevőkből. Ha jól tudom, akkor a shortoknak elsőbbségük van, úgyhogy először az eladói oldalba harapnak bele, ha vannak nyitott shortok is. Ha TDT nélkül is van elég kereted, akkor szerintem inkább add el, és vedd vissza sima DT-be, azt nem kényszerzárják 16:25-kor, hanem átteszik normálba, és 0,25-öt vonnak a 0,15 helyett. Stoppal egyébként itt hagyhatod, én nem szeretek úgy TDT-t tartani, hogy nem vagyok gépközelben. a lényeg: kérdezted a véleményünket - rövid távon eltalálni csak szerencsével lehet, ezért csak magadra hallgass. én az otp-t nem tartanám, egist talán igen.
Emelkedes ? Lehetseges a MOL miatt? En egyebbkent olyan gazarkepletet varok, ami eredmenyesse teszi az uzletagat! Ha nem kapja meg a MOL, elszamolhat minden SZ@rt a 3. negyedevre, es akkor ugorhat az allam reszvenypakett eladasa, vagy nem lesz zsiros afalat! Szerintem!
Irnál egy pontos cimet? Amugy megint mennyire véletlen hogy egyszerre kezdett el emelkedni a Mol meg a Richter is megint elkezdték a kettőből a tározást.....
menyus! Real time adatokat csak előfizetéssel lehet kapni. Én az MTI-Eco-t használom és mellette az ebrokert (IEB). Az ebrokerre ha előfizetsz egy magasabb díjcsomagra, ott láthatod az első néhány (talán 3) legjobb ajánlatot.
TIPPSAROK