A live szépsége! ManUtd-ManCity 2.félidő +1,5gól 2.30ért! Lens meccs így csak kis téttel és ma is meg vagyok! S'hampton szerintem tipikus olyan lesz, hogy verte a ManCity-t, most meg kikap(döntetlen)!?
Lens-Auxerre V(Ázsiai hendikep +2 vagy +1,5). Eddig a Lens otthon 9/9 győzelem, ha nem is most fog pontot veszteni, de egy passzív csapat ellen meg fog küzdeni! Szvsz
Kosár tippek Panathinaikosz vs Maccabi H Lyon vs Valencia H Hoki Zug vs Zürich Lions +1,5 g V merészebb V Foci Celta V vs Villarreal x2 Oviedo vs Alaves x2 merészebb V
Én csak foci topligákkal foglalkozom, leginkább gólszám pre-match + live. Ezen túl a kétesély még érdekelni szokott, például ma a Fulham-Chelsea HD. Nálam ennyi, vannak kedvenc csapataim és ha szükséges, lépcsőzetes tétemeléssel szoktam elérni a nyerőt. Már csinálom egy pár éve, mostanra már elég jól kiforrta magát!
Szia Nincs egetverő stratégia, technikai sportok kilőve ott a technika egy plusz tényező a többi jöhet. El akartam menni bukmaker tanfolyamra de mem lehetett bejutni. Egy kecskeméti tag anno igen és óriási volt a srác de a joszive miatt elkezdték fenyegetni 4 éve eltűnt. Volt pl skót2 felido 0-3 v állt, befotozta, hogy Shell kúton 50k hazai élőben és 5-3 lett.
Sziasztok! Bár kissé inaktív itt ez a rész, de azért teszek egy próbát.Nemrég ajánlottak nekem egy honlapot ahol sportfogadáshoz tippeket adnak és érdekelne a véleményetek. tippmesterek.hu Előre is köszönöm a válaszokat
Tippmix sport