Szép fogás volt gratulálok, gondolom azért izgultál a végén, mivel 86 perceben lőtték a gólt :) Mai viszont igazi kupa nap van, amit jobb elkerülni vagy csak a gólokra fogadni...
Köszi! Az Alba Berlin nemrég hozott egy tetemes összeget a Baskonia ellen, emlékezetes volt hármas odds, és 1 ponttal nyert! Jó csapat, kemény csapat, ha minden meccsét raktad volna bbl ben jelentős nyerőben lennél 13 gy 1 v! Az Európa liga az más tészta 😅
A döntetlenre játszás nálam túl nagy kockázat és 50% alá esik a nyerési esély, persze 3 feletti odds kárpótolna érte, de ott aztán könnyen elszalad a költség, ha martingale szerint rakod(fibo-val kicsit nyugisabb, de a nyereség is csökken)! Persze jól meg kell választani a csapatot, és mondjuk nem az Inter a legalkalmasabb erre, csak a példa kedvéért írom: 15 bajnoki után X nélkül állt! Ettől függetlenül működhet, de én már csak azért se csinálom, mert liveban nem tudok érdemi nyereségnövelést elérni itt. Azért ha csak 1000 ft-tal kezdesz és duplázol, 6-7 meccs után(ez simán előfordulhat) mi lesz? Egyszer elszalad és kampec!
Jó látni pl lesipuskas szuper Grat neki, neked is meg mindenki aki nyer, aki kockáztat megérdemli! Én pl 1,22 szorzó sohasem rakom az mumus ha rátettem, hogy húzza meg mindig az vitte el 😪 A kosár Alba Berlin utálom őket mindig kinyirtak, ill a Florida panthers NHL csapat is egyszer 200 Ft 6 D és 18 perc 3 harmad ütötték ki a 510 ezret 😥 Az x szezést nem szoktad játszani vagy valaki? Igaz kell hozzá tőke és ideg is.
Tippmix sport