Szoktam ,de általában délelött megcsinálom hogy miket játszok.Aztán nap közbe nézem az odds mozgásokt aztán döntök.Ma jobbára Belga meccseket nyomtam ott élöbe már nem tudtam semmit csinálni élöbe
Gratula neked is! Én cash out-ot nyomtam a 36.percben, mert meg volt az 1.72es odds, ezután írtam be ide, nem akartam kockáztatni, majd 5 percre rá gól! Hát ez jó megérzés volt. Lassan jönnie kell egy bukó tippnek?! Holnapra: ManCity-Tottenham kb a 10.percben már meg lesz az 1.60 a +2,5gólra, ez lesz a fő tipp, mellé kisebb pénzzel Haaland gólt szerez 1.71ért!
Milan-Inter én pont undert gondoltam, de annyira bizonytalan vagyok, hogy inkább kihagyom. ManUtd majd élő fogadás lesz, ha kiderül játszik-e Rashford!
Ilyen Cremonese típusú meccsek, főleg kupában előfordultak mindig is, de tényleg gyanús! De ha mindig jönne a papírforma, csődbe mennének a fogadóirodák...
Szuper! Cremonese lehet bundáskenyér volt? Anno Barcelona kosár csapata súlyos pénzügyi gondokkal küzdött egy szerdai nap látogatott vmi underdog csapathoz délben 20 volt az x-n, meccs előtt márcsak 14,4, azt 86-86 lett gondolom szétpakoltatták a strómanokkal. Ma remélem jól kiszopunk a svédektől. Elvitte a magyar kutya csapat a mixemet hétfőn!
Tippmix sport