Szerintem nem az elkovetkezo par nap lesz erdekes, nyilvan az is. En attol tartok, ha nem jon hir akkor szepen vissza fog csorogni 600 kolulre, mint elozo ev december utan. En most kivarok es figyelek. Drukkolok a papirnak es, ha ugy van ismet bele is veszek.
Es hany banknak refinansziroznak? Meg csak intezmenyeknek akiknel nem jatszik a csok es a Takarekoknak... 2023ra akarnak 10%-ot. Akkor lenne 15mrd, de hat meg nincs 2023. Nem vitatom, idovel jo lesz ez, de az meg odebb van.
"A Takarék Jelzálogbank 2018 áprilisától nem vesz részt közvetlen lakossági jelzáloghitelezésben, e funkcióját teljes mértékben átadta a Takarék Kereskedelmi Banknak." Tok jo csak nem a jelzalogbanknak
A gyengébbek kedvéért tartsunk ismétlést a múlt heti rallyból !!! - közkívánatra!Jó kereskedést, sok sikert, orvosnál és bankban leszek csak be fogok majd nézni IDE is!!!Szóval feeeeellll!
igen,ha jövőbe látó lenne az ember,minden könnyebb lenne. simán megértem a tartasod,bármi lehetett volna,kgy volt előre bejelentett sajtótájékoztatóval,raadasul limten vették a papírt 2. napja.
Igen, ezt tudom. De nyereséget veszítettem. És eszembe jutott egy történet. Egyszer hallottam. Szerintem a szenvtelen tőzsdevilágban is meg lehet állni néha, és elgondolkozni... Csak kikapcsolódásképpen olvassátok el. Aztán holnap újra lehet cápa mindenki! :-) http://diakszogalanta.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=955275
addig amig az átalakulások ill. össze, visszaolvadások le nem zajlanak , hozzá kell szokni a forgalom nagyobb métékű lesz mint általában. valóban tartani sem igazán nagy kockázat ...
TAKAREKJZB