En kezdem ugy gondolni, hogy igen. Elso lepesben a takarekok osszevonasanal bevonhatta volna a jelzalogbankot is es nem tette es nem is tervezi. Ezt en ugy ertelmezem, hogy a kesobbiekben is a jelzalogbanki reszt kulon akarjak kezelni, hogy a gigabank eredmenyei es mukodesi koltsege szebb legyen. Meg barmi valtozhat, de most kb ezt kommunikaltak.
A Takarék Csoport nem egy akvizíciós folyamatra készül, de ha eladósorba kerül, megnézik a Budapest Bankot. Jelen pillanatban nem gondolkodnak az esetleges tulajdonszerzésen.
A legjobb hír hogy maradunk a tőzsdén, a fő tulaj meg maga a Takarék csoport. Gondoljátok hogy ez az alfa mega-giga bank, teljesen elkülönülve jelenik majd meg a részvénypiacon? Szél ide ért de a vihar még nem :)
Kirazasról csak akkor beszélhetnénk majd ha hetfő egy igen magas nyitó lenne 800 felett és tartaná is azt. Ha így marad es elgeyngül akkor tömes volt 800 felett magasan. Hír kellene még a takarek részéről ,ami pozitív lenne a jelzalogbank számára .
pár éve, amikor az akkori FHB megvette a dunántúli takarékokat....akkor felment 1000 fölé...egész jól lehetett vele keresni..... csak utána jött vmi büntetés, és vagy 3-4 napig csökkent limittel....akkor talán 45ö körül volt.....utána ott vegetált sokáig....aztán kivezetés 533-on....
volt....igen....533-on akarták kivezetni. Akkor még FHB volt.... én hülye megörültem, hogy 537-en eladtam a 700-as vételemet.... le se merem irni, mit vettem belőle és mennyiért...
akkor az is lehet, hogy a jovoben valamikor belebutorozzak az egesz gigabankot a TJB-be? amolyan ML-es stilusban az hogy most ki mit tulajdonol meg mi mekkora nem jelent semmit - pont visszazart a trendvonalra ez innen lefele valoszeru hetfotol egeszen napos idosikig lefele all a zaszlo viszont magasabb idosikokon figura indul(hat) dec vegen ha magasabban zarunk, akkor meg nagy varazslas is lehet jovore (csak TA alapon)
TAKAREKJZB