Az mar meg volt pénteken az utolsó másfél óraban. Amúgy ettöl függetlenül bármi lehet. Hír kellene a jelzálogbank részete,mert eddig csak a takarékban részere jutott.
A 20-30mrd profitot pedig a mozgóautók fogják hozni az elöregedett településeken? Vagy a többszörözés ebben a részvényben? Netán állami tőke? Vagy.... Szerintetek?
Persze, benne van a pakliban, hogy ML folytatja a felhúzást, ez lesz a következő többszöröző ML. Az meg még inkább benne van, hogy nem ,mert csak a mostani hírt akarták meglovagolni és nem lesz folytatás.
Ezt látom én is, plusz ott van az "akármire megint felhúzhatják" faktor, pár hónapon belül... de nem rövid távra vettem bele.. :) Ebből is lehet többszörözés 1-2 belül! :) Láttam én már karón varjút! ;)
napos alatt minden idosikon log az eso laba havi szinten viszont jol fest, figurara all hetes szinten hogy rakjak ra a masnit mar masodlagos napon beluli zizeges meg nem palya
Technikai kép óráson. A hír utan akkora hirtelen korrekció alakult ki,hogy az arfolyam leütötte a boli alsó szarát,egyben a 20 napos mozgóatlaggal es az 50 % os fobo szintel együtt. Így nezve technikailag hetfőn fel köre lesz a papirnak. A hír frissessege és a spekak jelenlete miatt valszeg a likviditas is megmarad igaz nem olyan mertékben,mint penteken.ellenallas boli közepe 789 ft on. Nagyobb ellenallás pedig 824 ft on termeszetesen. Tamasz 703 ft . Kíváncsi leszek lesz e vajon a takarek megújjulasával valami hír a jelzalogbankkal kapcsolatban is ???
akarhogy hunyoritok ra, ez nekem ATH 2019-et mutat kozkez 10% alatt ami klasszikusan kozkez, az meg ennek is csak a toredeke nagyon adja magat az egesz, hogy ez is a Munchausen hadmuvelet reszeve valjon hamarosan az ar tekinteteben is turbositott gyj ragyogo volt, az egesz eves is erotol duzzado lesz gigabanknak is jo, hogy erosek benne az eszkozok es mindez nagyon demokratikusan, transzparensen tortenik ezzel (is) hamarosan beerhetjuk a nyugati demokratikus ertekeket/normakat meg vilagbeke es szubszidaritas iranyelvek es normakontroll
TAKAREKJZB