Azt nem tudom. Inkább a gigabank elindulásában bízom, ahol ugyan - a Portfolio-s menetrend szerint - nincs az első körben a Jelzálogbank ugyan közvetlenül nem érintett, de a gigabanknak is szerintem a jelzálogbankja lesz.
Az szuper lenne,csak aki felelős a meghúzásért el ne felejtse! Itt mindenki várja,aztán lehet,hogy átaludja a napot. :o) Amúgy az állami lakástakarékból milyen haszna lenne a Takarék JZB-nek?
Gratulálok, szerencsés vagy, hogy dobtad a pakkodat 800-nál és az árfolyam nem emelkedett tovább, ill. 100 pontos zuhanás útán lassan az lecsorog a november végi 2 napos rally induló árfolyam(620) szintjére.! Én csak tavasszal várok újabb rally-t, ugyanis akik a részvények árfolyamát mozgatják, azt az általuk képviselt érdekek, elképzelések szerint teszik és nem számítanak a hírek, az ismeretessé vált pénzügyi eredmények.
Olyan sok a bizonytalansági tényezö hogy a szabad cashböl -- nem ezt vettem, nem bántam meg rövid távon sem,!!!A megemelkedett ( pl.: tegnapi forgalom ma nem lesz annyi) forgalom is alacsony...!!!
TAKAREKJZB