Szia,
"Most mar igazan befejezhetned!!!"Nem igaz hogy nem erted hogy a S&P500 es a Dax-ot kell longolni minnel nagyobb tokeattetellel...Szerencsere van ket troll aki idejebol arra aldoz hogy felvilagositson bennunket...
Bezzeg ha rajuk hallgattam volna milyen jol jartam volna (az amcsi indexek meg csucsokat dontogetnek; en h@lye meg "vegig longoltam a nemesfemek eseset" legalabbis szerintuk...
Mindenesetre a tevedeseim ezt az eredmenyt produkalta es bocs hogy megprobaltam ingyenesen megosztani masokkal!!!(miota is irok a pf-r??? ja 2014 aprilistol):
link
Nos nezzuk az eredmenyeket:(XAO) az itteni benchmark 25.884% picivel tobb mint 3 ev alatt(DAX) daxlisgyuszink kedvence 25.947%(S&P500) 31.72% bubodoktorlulonk aki meg mindig 2500-as sp-t var mi alatt bitcoin 250-rol elszaguldott 3000-ig es eppen most 2000$ korul van (ez eppen 700% lenne most)es nezzuk meg az altalam kezelt es gyakran megosztott portfolio eredmenyet, aminek nagy resze nemesfem banyaszokbol all: 111.293%
hmhmhm nos csak hasrautes szeruen az en altalam kezelt portfolio eves szinten tobbet hozott mint a XAO vagy a DAX tobb mint 3 ev alatt es kozel 80%-al tobbet mint az S&P500...es ugye en szerintuk tevedtem....na kepzeld ha majd szerintuk is igazam lesz akkor milyen eredmenyt fog produkalni a portfolio...
;)
u.i.: LTC-t nem is tudom hogy ossze lehet-e hasonltani a trollok altal emlitett indexekkel marcius vege aprilis eleje ota csinalt 700% (nem 3 ev alatt)
silver&gold