Én is inkább azt látom, hogy amíg le nem cseng a 4IG + Konzum őrület és vissza nem húzzák az Opust is addig itt nekünk nem sok babér nő. Sokkal nagyobb a láthatóság ott, több is a odaáramló tőke.
Durva hogy a 4IG ben még mindig van craft. Aztán majd a lefele limites korrekcióknál lesz sírás, akik az utolsó napokon szálltak be. Kíváncsi vagyok meddig bírja még. Egyértelműen az a sláger. Kíváncsi vagyok itt megfogja e 180 Ft és elindulunk e fel.
Nem tudjuk nem ismerjük pontosan mit kezdenek a megvásárolt cégekkel. A Mato stáb vasutfejlesztesi cég sok éves multtal, óriási potenciállal bír tekintve hogy Rkordos osztalytarsam meséli hogy tele vannak megrendeléssel amit alvállalkozóknak kiszervez mert nincs elég ember stb. Egyszerűen túl vannak vállalva, csak két hét alatt két óriás vasúti beruhazast kezdtek el tervezni aminek nagy nyertese az rkord lesz ez nem vitás. Ebből egy nyrtbe avanzsált ki tudja milyen háttér lovassal direkt nem NER re gondoltam (1,5 milliárdot vki azért csak betolt) meg nagy megrendelés is johet, s akkor Mészáros lufi ide is jöhet. A Set informatika leánya NAV projekten porog sztem ez sem véletlen. A Takarmánygyártó cég pedig speciális termékekkel ebben azbelkorcsosult világban ahol gyerek helyett sminkelt pockot tartanak, meg nagy jövő előtt áll!
Nem kétlem amit mondasz hogy esetleg működő eszközöket szereznek be csak nem látom azokat az arányokat és motivációt amit vársz.
A kezdeti tőkeemelési kísérletek pedig nagyon büdösek voltak, mint: telek apport néhány tízmilliós értékét milliárdon bepróbálni, vagy egy kamu (új, bejegyzás alatti) céget csak azzal hogy Blockchain elnevezés legyen benne betenni, vagy a halasztott adó bepróbálása... Szóval ember legyen a talpán aki ilyen hitelesség mellett tőkét ad bármihez is.
A visszaszólást persze értem, és részben igazad is lehet, de ezt más fórumon majd megbeszéljük ;) Amit küldtem azért küldtem, mert azt gondoltam hogy te tettél be bizonyos ajánlatokat. Ha tévedtem bocs.
Már van két vállalat amit megvettek(egyik még csak átvizsgálás alatt). Mind a kettő termel már most is. Egyik nyereséges,de szerintem nagyban fejleszthető... ..és mivel még a 700 milliót se költötték el lesz még beérkező vállalat..(vállalatok) A máik nullszaldó,kicsi min. eddig,de a takarmánygyárban is látok bőven lehetőséget én is. Tényleg nem visszaszólásként,de ez most új alapokon indul..egy Enefi me épül le(a termelés),a perek meg szerintem még 10 év múlva se fejeződnek be. Nem hiszem,hogy jobb lenne,mint a Set.
SET Nyrt